Naslovnica Showbiz Estrada

Prepoznajete li je? Ova je plavuša u 90-ima bila jedna od najvećih domaćih zvijezda

- Čini mi se da je bila 89-ta. Pjevačica Kasandra i ja, na zajedničkom koncertu naših bendova u klubu Max (ZG). Ona je imala bend koji se zvao "Kasandra" (kasnije je to ime uzela kao svoje umjetničko ime u solo karijeri, u 90-tim), a moj bend se zvao "Brze Banane" -napisao je Burnać
13. kolovoza 2019. u 19:06 1 komentara 6493 prikaza
Kasandra i Mladen Burnać
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Glazbenik Mladen Burnać na svom je Facebook profilu objavio fotografiju staru 30 godina, na kojoj je u zagrljaju velike dance zvijezde 90-ih Davorke Ručević, poznatije kao Kasandra. Oboje su tada bili na početku glazbenih karijera. 

Kasandra Zadnji put viđena 2007. Gdje je nestala Kasandra, dance zvijezda 90-ih?

- Čini mi se da je bila 89-ta. Pjevačica Kasandra i ja, na zajedničkom koncertu naših bendova u klubu Max (ZG). Ona je imala bend koji se zvao "Kasandra" (kasnije je to ime uzela kao svoje umjetničko ime u solo karijeri, u 90-tim), a moj bend se zvao "Brze Banane", svirali smo punk rock. Eh, koja vremena - napisao je Burnać pokraj fotografije. 

Kasandra bizarno Što danas rade dance zvijezde 90-ih

Zanimljivo je da je Kasandra tada imali potpuno drugačiji imidž nego nekoliko godina kasnije. Te je 1989. pjevačica bila plavuša valovite kose. 

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas