Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Povratak Antonije Blaće na male ekrane

Ekran
VL
PR
Autor
PR članak
14.03.2013.
u 10:53

Pročitajte sve o svjetskoj karijeri Zrinke Cvitešić i pripremama za angažmane na West Endu

U svom najdražem TV tjedniku pročitajte sve o svjetskoj karijeri Zrinke Cvitešić i pripremama za angažmane na West Endu. Zrinkina karijera kreće se uzlaznom putanjom, dok se Goran Navojec, Stefan Kapičić, Csilla Barath Bastaić i drugi još bore za uloge na inozemnom tržištu.

Donosimo sve o prvom TV angažmanu Sanje Doležal nakon smrti njezina supruga u emisiji "Do posljednjeg zbora". Nakon dugo vremena Antonija Blaće se u velikom stilu vraća na male ekrane u kvizu "Toga se još nitko nije sjetio" te otkriva kako je podnijela razdvojenost od dečka od čak 365 dana!

Saznajte sve o novoj sezoni serije "Lud, zbunjen, normalan", donosimo sve pikanterije novih nastavaka. Selena Gomez, bivša djevojka Justina Biebera, napokon je odrasla.

U rubrici Vremeplov čitajte o počecima Mojimira Čačije, producenta koji priprema Klapu s mora za Eurosong.

Osim novosti iz svijeta poznatih i slavnih, tu je i neizostavnih 11 stranica enigmatike. Sudoku, kakuro i križaljke razbudit će vaše sive stanice raznolikim mozgalicama, a uz njih donosimo i kvizove znanja. Ne propustite i ovoga tjedna nagradnu križaljku koja vodi do vrijednih nagrada. U ovom broju nagrađujemo čak 2 najsretnija čitatelja s po 2 ulaznice za koncert Robbieja Williamsa u Zagrebu.

Ne propustite, u petak, 15. 3., samo u Večernjem listu novi Ekran.

Uživajte u vikendu uz Večernji list, jer petak je dan za Ekran.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?