Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Potvrdila se teza Denisovog oca da i najluđi plesač prestane plesati

Denis Ahmetašević
27.11.2011.
u 19:00

Pjevač Soulfingersa nije razočaran ispadanjem i kaže da je valjda svima jasno da je njegov favorit u subotu napustio emisiju. Dodaje kako bi želio usavršiti plesove, naučiti stepati, lepršavo i lagano kao Fred Astaire

Peta emisija “Plesa sa zvijezdama” presudila je Denisu Ahmetaševiću koji će odsad emisiju pratiti iz pozicije navijača. No, nije tužan zbog ispadanja i kroz šalu kaže da je bolje ispasti iz “Plesa sa zvijezdama” nego iz jurećeg vlaka. Ne skriva oduševljenje svojom partnericom Mirjanom Žutić i izvedbama njihovih koreografija.

– Veći mi je izazov uhvatit se u koštac s kompleksnijom koreografijom negoli je temeljiti na osnovnom koraku i dva okreta. Jednostavno mi to 20-godišnje iskustvo s pozornice ne dopušta – u svom stilu kaže pjevač Soulfingersa koji je i prema ocjenama žirija u subotu navečer bio najlošije rasplesana zvijezda.

Vrtjeti bokovima za potrebe sambe, koju svi opisuju kao težak ples, Denisu je bio prevelik izazov, ali unatoč ispadanju iz showa, nema namjeru odustati od plesa koji je ionako dio njegove svakodnevice.

– Ples je dio mog života na bini. Volio bih usavršiti neke standardne plesove jer su me se dojmili tijekom ovog showa. Volio bih naučiti stepati lepršavo i lakonogo kao Fred Astaire – kaže Denis.

Favorita nema, jer šaljivo kaže da je svima jasno da je njegov favorit ispao u subotu. Njegovi bližnji zadovoljni su umijećem koje je pokazao, a Denis je netom nakon ispadanja rekao kako bi njegov otac, da je živ, zasigurno bio jako ponosan kada bi vidio do koje razine plesa je došao. A na pitanje što je posebno naučio u showu, Denis kaže:

 – Potvrdila se teorija mog oca koji je bratu i meni stalno govorio: ‘I najluđi plesač prestane plesati!’

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar priljepak
priljepak
09:48 30.11.2011.

Ples sa zvjezdama polako postaje dosadan jer je preostali dio jednostavno predobar bez genijalnog Hrvoja . Više mi nije toliko interesantno promatrati plesače nego pokušavam odgonetnuti sadržaj komentara Milke Babović uvaženog člana sudačke ekipe. Osim što u momentima djeluje dae da će zaspati iza pulta i nisam siguran da li će znati do kraja izgovoriti započeti komentar što mi je u neku ruku simpatično i zabavno i ovoj posljednjoj emisiji počela je trenirati strogoću. Molim vas poštovana gospođo dajte se držite onog simpatičnog dijela komentiranja i nekog prosjeka jer time ostavljate mnogo bolji dojam nego kada pokušavate biti najstroži član suda, za tu funkciju ipak oko vas postoje mnogo bolji i kvalificiraniji znalci .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije