Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
darovi vrijedni 125 tisuća dolara

Pomlađivanje vagine, tečaj kontrole uma... Što sve dobivaju nominirani za nagradu Oscar 2015.?

benedicht julianne
Foto: Reuters/PIXSELL
18.02.2015.
u 19:22

Svi nominirani za nagradu Oscar dobit će luksuzne darove u vrijednosti višoj od 125 tisuća dolara

Nemojte žaliti one koji ove godine Oscar ispuste iz ruku. Naime, svi nominirani dobit će luksuzne darove u vrijednosti višoj od 125 tisuća dolara, piše Variety.

Osim uobičajenih luksuznih proizvoda za njegu lica te prekrasnog nakita, ovogodišnji nominirani dobit će i nekoliko luksuznih putovanja. Tako će tri dana boraviti u Toscani, putovati Kanadom te jesti ukusnu hranu i dobiti Afterglow vibrator. Tu su i wellness paketi, godišnje korištenje Audija, paket za promjenu lifestylea. Kandidatkinje će moći ići i na pomlađivanje vagine. Dobit će i paket vrijedan 20 tisuća dolara, a novac će moći potrošiti kod Olessije Kantor.

Ona će nominiranima pročitati natalnu kartu, procijeniti što ih čeka u 2015. godini te s njima analizirati njihove snove i učiti ih mentalnoj kontroli. Ove darove ne daje Akademija, već Distinctive Asset. Akademija je 2006. pokušala ukinuti dijeljenje takvih darova, no inicijativa nije uspjela. Prošle godine darovi su bili vrijedni ukupno 80 tisuća dolara, no iznos je iz godine u godinu sve viši.

>>Hathaway poručila Harrisu: 'Čini sve suprotno od onoga što sam ja činila'

>>Oni su najbolji! Po devet nominacija filmovima "Birdman" i "The Grand Budapest Hotel"

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:14 19.02.2015.

Ponovo bez razumijevanja prevodite, Ne radi se o "pomladivanju vagine", Zahvat nema veze s vaginom niti je ista niti u jednom trenutku dio doticnog zahvata. Radi se o estetskom zahvatu na stidnim usnama. To je vec duze vrijeme trend u americi, koji doduse osobno ne kuzim, ali je in.

HU
humperlein
20:25 18.02.2015.

ja bih afterglow tak i tak nemam s kim u toscanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije