Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Ella Dvornik ne ide dalje nakon što je otpjevala očevu pjesmu

Foto: Screenshot
1/11
30.03.2019.
u 21:30

Od početka emisije vidjelo se da će to biti žestoka borba pet parova za prolaz u sljedeću epizodu. Publika je bila na nogama, ovacije su se redale nakon svakog nastupa, a poseban gost večeri bio je britanski predstavnik na Eurosongu Michael Rice koji je uživo otpjevao pjesmu 'Bigger than us'.

Završila je peta epizoda showa 'Zvijezde pjevaju', a parovi su se žestoko borili za prolazak u sljedeću emisiju. Emisiju su napustili Ella Dvornik i Goran Bošković, a za dlaku su se spasili Katarina Strahinić i Pero Galić.

Prvi par koji je stao pred žiri i publiku bili su Ella Dvornik i Goran Bošković, a s pjesmom ‘Lubav se zove imenom tvojim’ neprežaljenog kralja funka i Ellinog oca, Dine Dvornika, zaradili su 30 okruglih bodova.

Foto: Screenshot

- Ovaj odabir je izuzetno hrabar, veliki izazov si stavila pred sebe. Bravo! - Danijela Martinović ju je pohvalila.
- Definitivno hrabar odabir pjesme - složila se Remi, ali dodala kako ipak nije bila u svemu točna - Zbog toga će ocjena možda biti malo manja - zaključila je vokalistica Elementala.

Nakon Elle i Gorana, pozornicu su preuzeli Lovac Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl s pjesmom 'I saw her standing there' legendarnih Beatlesa i ostvarili su ukupno 30 bodova, baš kao i par prije njih.

Foto: Screenshot

-Čini mi se da si danas imao najviše pogođenih tonova, otkad sudjeluješ u emisiji - našalila se voditeljica Barbara Kolar nakon energične izvedbe.

 

U country stilu mikrofone su uzeli Bojan Jambrošić i Ashley Colburn s pjesmom 'Ljepota' Emilije Kokić i Adalbert Turnera i zaradili visokih 37 bodova.

Foto: Screenshot

-Pjevanje je bilo jako dobro, ti (Ashley) napreduješ - uputio je komplimente Škoro.
- Nisam čula niti jedan falš - rekla je Danijela. 

Onda je došao trenutak kad su ‘Rock n’ Roll’ legendarnih Led Zeppelina zapjevali Tara Thaller i Dino Jelusić koji su bez obzira na kritike pojedinih članova žirija dobili zavidnih 36 bodova.

Foto: Screenshot

-Kakvo zakucavanje. Svaka čast! Zaslužili ste ove ovacije - očarana je bila Barbara Kolar prije nego što je pjevački par dovela pred žiri.
-  Prošli put si izdominirala. Zapitala sam se gdje je Dino u cijeloj toj priči. Sad se dogodilo suprotno - kritizirala je Remi.

Posljednji par koji je došao na pozornicu bili su Katarina Strahinić i Pero Galić s pjesmom Bijelog Dugmeta 'Ne spavaj mala moja'.
Nakon energične izvedbe i publike na nogama zaradili su 31 bod.

Foto: Screenshot

- Pero, molim te, za sljedeći put...Je l' može neka balada? - pitala je Remi sveukupnih pozitivnih dojmova.

- Apsolutno mi se nastup prošli put više svidio. Danas je bilo puno netočnosti, ali moram priznati da je moglo biti puno točnije - rekla je Valentina kritično.

Gost večeri bio je Michael Rice, predstavnik Velike Britanije na Eurosongu koji je uživo izveo pjesmu 'Bigger than us'

Najmanji broj glasova od žirija dobili su Ella Dvornik i Goran Bošković te Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl, a najviše su dobili Ashley Colburn i Bojan Jambrošić.

Pogledajte što je Vojko V rekao nakon što je osvojio tri Porina.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lily
23:15 30.03.2019.

Najgora je hvala Bogu ispala! Bila je negledljiva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije