Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA

Nakon duže vremena Tina Vukov se pojavila u javnosti i otkrila je li zaljubljena

Rijeka: Matija Dedić i Tina Vukov na snimanju spota "Kuća pored mora"
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/9
26.04.2024.
u 14:34

Prije nekoliko godina dosta se pisalo dosta o njezinom privatnom životu kada je bila u vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem

Na 71. izdanju Zagrebačkog festivala prvi put je na ovom festivalu nastupila Tina Vukov s pjesmom "Sunce" koju potpisuju Ines Prajo i Arijana Kunštek. - Poklopile su se okolnosti i suradnja s vrsnim autoricama Ines Prajo i Arijanom Kunštek. Njihova je ideja bila poslati “Sunce” na Zagrebački festival, a meni se svidjela jer zaista još nikad nisam bila - rekla je Tina prije svog nastupa na Zagrebačkom festivalu prošli tjedan. Bilo je to i jedno od rijetkih pojavljivanja pjevačice u javnosti, a čime se sada osim glazbom bavi ispričala je u razgovoru za Story.

- Uglavnom se bavim glazbom, ali meni trebaju odmaci više nego drugima da se posvetim samoj sebi, svojim prijateljima, da čitam knjige, radim na sebi... Volim jako filozofiju, prirodu, volim jezike proučavati. Imam te neke svoje interese, ali glazba mi je ipak broj jedan - rekla je Tina. Na početku svoje karijere je ostvarila veliki uspjeh s pjesmama 'Il treno per Genova' i 'Tuga dolazi kasnije'. 

 

Rijeka: Matija Dedić i Tina Vukov na snimanju spota "Kuća pored mora"
1/9

VEZANI ČLANCI

-  Mislim da je to nešto čime se rijetko tko može pohvaliti. Rado bih voljela imati još jedan 'Il treno per Genova' i nadam se da i hoću, ali ja ne pišem sama pjesme tako da je to uvijek stvar ekipe i neke suradnje - istaknula je Tina osvrćući se na početak karijere. Prije nekoliko godina dosta se pisalo dosta o njezinom privatnom životu kada je bila u vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, a prije tri godine o toj je temi Tina ovako govorila:

– Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi s privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to – rekla je Tina. Sada je otkrila je li zaljubljena. - Nisam zaljubljena. Single life, 'I can buy myself flowers' haha. - uz osmijeh je rekla i dodala je li teško pronaći dečko kada ste Tina Vukov?

- Pa mislim da je zahtjevno. Zahtjevno je biti u nekoj dugoročnoj i ozbiljnoj vezi, a istovremeno biti i posvećen svom poslu. No ja se baš i ne opterećujem time, mislim si kada se dogodi, dogodit će se. Ali stvarno nisam zaljubljena i nemam osjećaj da mi nedostaje neka osoba. Ok mi je biti sama sa sobom, zbilja. - rekla je.

VIDEO Party za pamćenje u zagrebačkom tramvaju: Dubioza Kolektiv iznenadila putnike koncertom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije