Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOT ZA PJESMU

Osječanka Noelle pjesmom 'Baby Baby' otvara Doru: Ovaj nastup mi je važan iskorak

Foto: Ivan Angebrandt
1/4
20.02.2024.
u 13:15

Noelle će u četvrtak 22.2. probiti led na Dori. Svjetski nagrađivanja koreografkinja i plesačica sprema korake koje će svi htjeti skinuti, a kakvi nam nedostaju u video produkciji.

Osječanka Noelle pjesmom „Baby Baby“ otvara nadolazeću Doru, a nekoliko dana prije premijernog nastupa na pozornici HRT-a, Noelle nas je svježim spotom vratila u zlatno doba MTV-ja. Britney, Alliyah i Kylie tri su kraljice milenijskoga popa i rnb-ja kojima je ova rasplesana milenijalka odala počast u svom spotu. Noelle je bila sama svoja stilistica i pokazala odakle vuče glazbene korijene kao pjevačica, ali i plesačica.

Crveni lateks kao Britney u „Oops... I Did It Again“, bijela kapuljača Kylie iz „Can't Get You Out of My Head“ i odjek Aaliyah iz „We Need A Resolution“ raspametit će milenijalsku generaciju, ali i osvojiti nove koje vraćaju ovo glazbeno doba u našu eru.

Nastup na Dori za Noelle je jako važan iskorak i potvrda da njena glazbena karijera ide uzlaznom putanjom i u pravom smjeru. „Baby Baby“ korak je i bliže albumu prvijencu kojim namjerava okruniti ljeto 2024. Noelle će u četvrtak 22.2. probiti led na tri večeri scenskog spektakla Dore. Svjetski nagrađivanja koreografkinja i plesačica sprema korake koje će svi htjeti skinuti, a kakvi nam nedostaju u video produkciji.

 

 

Dok neumorno traju pripreme za prvu polufinalnu večer, Noelle donosi spot koji su režirali Krešimir Strahonja i Domagoj Oklopčić. 

„Dora je najvažniji i najprestižniji glazbeni događaj godine i veliko mi je zadovoljstvo biti dijelom tog spektakla. Samo pojavljivanje na tako velikoj i glamuroznoj pozornici za mene je velika stvar i dodatni motiv. Jako je zahtjevno pjevati i plesati u isto vrijeme ako se to želi izvesti na zadovoljavajućem nivou. Moja koreografija će zbog toga jednim dijelom morati biti podređena pjevanju, jer vokal je ipak na prvom mjestu. 'Baby Baby' je energična pjesma temeljena na odličnom plesnom grooveu, što je meni kao plesačici jako važno. Iako ima taj dramatičan dark electro-pop vibe, a i dalje je to moj prepoznatljivi RnB zvuk koji je na neki način postao moj zaštitni znak." – rekla je Noelle.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije