Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila talentom

Nikad ne biste pogodili tko se krije iza ovog grubog lica!

vanessa hug
Foto: Screenshot
1/6
16.01.2014.
u 16:40

Glumica Vanessa Hudgens potpuno je oduševila neočekivanom ulogom

Glumica Vanessa Hudgens potpuno je oduševila neočekivanom ulogom. Ova slatkica koja se proslavila ulogom u sladunjavom 'High School Musicalu', odradila je, sudeći prema traileru, svoju najzahtjevniju ulogu dosada. Film 'Gimme Shelter', koji se premijerno prikazao u srijedu u Los Angelesu, od Vanesse je zahtijevao čak i fizičku promjenu.

Sedam kilograma viška

Tako je lijepa glumica nabacila sedam kilograma i odrezala kosu kako bi utjelovila djevojčicu Apple, 16-godišnju trudnu beskućnicu koja pronalazi pomoć u gradskom skloništu. U filmu je Rosario Dawson utjelovila njenu majku, a Brendan Fraser bogatog oca s Wall Streeta.

'Rijetke su ovakve prilike'

- Bilo je zaista zabavno zato što rijetko dobijete priliku za takvo nešto. Nabacila sam skoro sedam kilograma, jela sve što sam htjela i skratila kosu. Ne žalim se. Bilo je oslobađajuće te me podsjetilo da, ako mogu učiniti to, mogu bilo što, rekla je Vanessa za E!News. Osim toga, promijenila je stil hodanja, boju glasa i manire. Vanessa je zaista iznenadila talentom, no ne i lijepim izgledom na premijeri. Propisno, izgledala je fantastično u crnoj haljini dubokog izreza.

>> Unatoč dubokom izrezu na haljini ona ne izgleda nimalo vulgarno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije