Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko finale

Nera Stipičević i Damir Horvatinčić pobjednici su 'Plesa sa zvijezdama'

ples sa zvijezdama
18.12.2010.
u 20:18

Rekao bih da ste već dosadni koliko ste dobri. Neru bih molio da se nakon ovog finala posveti svojoj pravoj profesiji da mi plesači ne bi ostali bez posla, našalio se već na početku finala Davor Bilman.

Zahvaljujući svojim besprijekornim plesnim izvedbama kojima su iz emisije u emisiju oduševljavali žiri i publiku, te redali čiste desetke Nera Stipičević i Damir Horvatinčić okrunili su se titulom pobjednika pete sezone ‘Plesa sa zvijezdama’.

- Rekao bih da ste već dosadni koliko ste dobri. Neru bih molio da se nakon ovog finala posveti svojoj pravoj profesiji da mi plesači ne bi ostali bez posla, našalio se već na početku finala Davor Bilman.

Njihov vrlo originalni freestyle na glazbu Michael Jacksona žiri je ostavio bez riječi. U finalu su također zablistali Robert Schubert i Mila Horvat čiji je oskudni kostimić očarao muške članove žirija posebno Dinka Bogdanića. Predsjednik žirija otvoreno je pohvalio Milin seksi izgled i poručio joj da što češće pokazuje svoje tijelo jer itekako ima što pokazati.

- Mila, jača si nego Hajduk i Dinamo zajedno, svaka čast, pohvalio je voditelj Duško Čurlić svoju kolegicu na plesnom podiju koja se morala zadovoljiti drugim mjestom.

Komentara 7

PG
praseca gripa
23:25 18.12.2010.

Zasluzeno. Cestitke!

Avatar cro1com
cro1com
06:33 19.12.2010.

HMmmm!

PU
pumbica
08:54 19.12.2010.

Svaka čast,ali je Mila bila bolja.I to je namještaljka.Jer Duško Čurlić je cjeli tjedan.Govorio da zna tlo je pobjednik.I ona stara Milka?Tko je nju izabrao za žiri.Taj je blesav ko ona.Ona koje kritike daje.To obićna glupost....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije