Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantika

Neno Belan nakon razvoda ponovno ljubi?

šalata (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
16.06.2010.
u 19:10

– Da nađem pravu ženu, sigurno bih se opet odlučio za brak, no ništa ne forsiram. Dobro se osjećam kao samac, lijepo živim i baš uživam – govorio je Belan koji iza sebe ima jedan brak i 18-godišnju kćer Nikolinu.

Humanitarna akcija koju je preksinoć na zagrebačkoj Šalati organizirala udruga Debra iz dobročiniteljske zabave pretvorila se u romantičnu večer pod zvijezdama. Iza scene, u zamračenom kutku, na promjene u ljubavnom statusu, čini se, upozorio je i glazbenik Neno Belan. Naime, iako je bio u društvu triju dama, jedna od njih navodno mu je više od prijateljice.

Prikriveni osjećaji

– To mi je stara ekipa s Brača koju znam godinama – kazao je Belan. Iako je navodnu ljubavnu vezu opravdao tezom o muško-ženskom prijateljstvu, djela uvijek govore više od riječi pa su i prikriveni znakovi pažnje koje je posvećivao ovoj dami odjeknuli mnogo jače od izrečenoga. Zaigrani horoskopski Vodenjak život 48-godišnjeg samca tako će uskoro, čini se, zamijeniti pričom u dvoje. Da je na to spreman, ali samo ako ga ljubav sama posjeti, nedavno je priznao i novinarima:

– Da nađem pravu ženu, sigurno bih se opet odlučio za brak, no ništa ne forsiram. Dobro se osjećam kao samac, lijepo živim i baš uživam – govorio je Belan koji iza sebe ima jedan brak i 18-godišnju kćer Nikolinu.

Kako opet diskretno voljeti i ne poricati ljubav preksinoć su mu pokazali voditeljica Iva Šulentić i pjevač Luka Nižetić koji su uz pusu “tu i tamo” radili i dobro se zabavili. U ugodnom razgovoru otkrili su nam planove za nadolazeće ljeto.

– Odmor ću ubaciti između koncerata, nemam konkretne planove. Šetat ću po otocima – kazao nam je Luka Nižetić.

Ljubav na standby

Njegova draga pratit će ga samo na dijelu puta jer je ove godine odlučila realizirati dugo sanjani san.

– Idem u Barcelonu učiti španjolski jezik. Prvi ću put posjetiti taj grad i jako sam sretna. Grad je genijalan, jedan od onih u kojima bih mogla ostati dulje vrijeme. Srećom, u Barceloni imam prijatelje pa ću ostati gotovo mjesec dana – kazala je Iva. Upitali smo je kako će izdržati bez Zagreba, posla, Luke...

– Pa ljeto je, preko ljeta nikad nismo u Zagrebu, a sad mi je ovo samo promjena lokacije. Zaista sam dugo željela na taj put – iskreno će voditeljica HTV-ove emisije “Briljanteen” i Radija Antene.

O idealnom odmoru s obitelji još ne sanja pjevač Tony Cetinski koji, osim unaprijed planiranih koncerata, svakodnevno dobiva ponude da svojom pjesmom zaljubljenima uveliča zaruke i vjenčanja.

– I ovo ću ljeto raditi, ali kombiniram da između koncerata ulovim dan-dva odmora – rekao je pjevač Tony Cetinski.

Komentara 5

AK
akil
23:17 16.06.2010.

Sa njegovom plaćom to bih mogao i ja činiti.Možda i uspješnije..!

MI
millla
22:55 20.06.2010.

pa Neno Belan se razveo prije 15!!!!!!!!! godina i vi sad stavljate naslov da Belan ponovo ljubi haha pa jbt nije valjda tih 15g apstinirao i sad našo curu. Inače ove 3 cure su cure sa Brača i dugogodisnje Nenine frendice i nijedna nije s njim u vezi.Inace Belan nija tako skrtt pa bi curi kupio pravu Chanel torbicu, a ne da mora nositi ovaj lažnjak! pisete gluposti!

AH
aha
15:17 21.06.2010.

neznam od kud su ostale dvije cure,ali sa sigurnošću mogu reć da lijev cura nije s Brača već sa Korčule...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije