Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
monica bellucci

Ne očekujem od muža vjernost ako me nije vidio dva mjeseca

monica bellucci
pixsell
14.03.2011.
u 12:06

Vincent i ja nismo uvijek u super odnosima. Ponekad ga volim najviše na svijetu, a ponekad mi dođe da ga ubijem, priznaje lijepa talijanska glumica.

Talijanska glumica Monica Bellucci (46) nikad nije robovala normama i konvencijama, ponajmanje u ljubavi. Bellucci je već 11 godina u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom s kojim ima dvoje djece, šestogodišnju Devu i 10-mjesečnu Leonie i priznaje da je njihov odnos ponekad jako turbulentan. No unatoč bračnim problemima ono što spašava njihovu vezu jesu poštovanje i povjerenje, ali ne i vjernost.

– Strast možete osjetiti prema najgorem čovjeku na svijetu. Partnerstvo i suživot su nešto drugo. Naravno da tu treba i strasti da bi odnos opstao, ali važnije je povjerenje i sigurnost da će vaš partner biti uz vas kad vam je najpotrebniji, osjećaj da se možete uvijek osloniti na njega. Vjernost je manje važna. Pa ne mogu od supruga očekivati da mi bude vjeran ako me nije vidio dva mjeseca – kaže hladnokrvno Bellucci.

– Vincent je jako seksi. Važno je na taj način razmišljati o svom suprugu. Ali on nije normalna osoba. Ponekad ga toliko volim,a  ponekad bih ga najradije ubila – zaključuje Monica.

Komentara 2

TA
tapiros
12:36 14.03.2011.

Svašta! I to je onda kao ljubav? Ja sam valjda lud onda što bi odbio i Angelinu jer želim samo svoju dragu. Super sa ta moderna vremena - sve je dozvoljeno - ma fantastično!!!

MA
mare0801
18:11 14.03.2011.

Monika, ne samo da si najljepša žena na planetu,nego i pametna i mudra.Slažem se s tobom potpuno.Vjernost je precijenjena i nametnuta kao osnovna kategorija ljubavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije