Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pop princeza očajava

Ne može ispuniti očekivanja: Zbogom slavnoj stražnjici

Kylie Minogue
Foto: Instagram
1/5
24.02.2014.
u 10:52

Pop princezu nećemo više vidjeti u njenim poznatim zlatnim vrućim hlačicama, koje je proslavila u spotu "Spinning Around"

Stražnjica Kylie Minogue, koja je postala jedan od njenih najupečatljivijih atributa, "otišla je prema jugu", bar tako tvrdi pjevačica. Najbolji dani su prošli, kaže, pa pop princezu nećemo više vidjeti u njenim poznatim zlatnim vrućim hlačicama, koje je proslavila u spotu "Spinning Around".

- U četrdesetima stvari idu prema jugu. Mislim da ne mogu ispuniti očekivanja. Svaki dan vidim se u ogledalu i nije ista kao što je drugi vide. To je manje ispolirana verzija - kaže 45-godišnja Australka.

Također, Kylie kaže kako izbjegava jutarnje susrete s ogledalom jer joj tijelo više ne izgleda kako bi ona željela.

- Stražnjica mi više nije zategnuta i sve više mi nedostaje samopouzdanja - objasnila je.   

>>Ni uska minica ni štikle ne smetaju joj na biciklu

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
14:00 24.02.2014.

doduse sjecam je se od prije 25 godina, I fakat je bila bomba...I "I should be so lucky"' I "locomotion"' itd...I borbe s rakom, I pobjede...zakaj se severina ne ugleda, (makar je glupo usporedivati labuda I zabu) I napokon se pocne oblaciti kako joj prilici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije