Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVIZ POTJERA

Natjecatelj i lovac zapeli na pitanju o omladinskoj radnoj akciji, znate li vi odgovor?

Potjera
Foto: HRT/Screenshot
1/5
14.12.2021.
u 08:41

Natjecatelj je imao 10 koraka prednosti ispred Mladena, koji ga je uspio stići. Nekoliko pitanja im je stvaralo probleme, a na dva odgovore nisu znali ni natjecatelj ni lovac

U sinoćnjoj emisiji HRT-ovog kviza Potjera Antonio, Krešimir, Elvir i Linda natjecali su se protiv lovca Mladena Vukorepe, no samo je Krešimir uspio ući u završnu potjeru i braniti iznos od 70 tisuća kuna. 

Natjecatelj je imao 10 koraka prednosti ispred Mladena, koji ga je uspio stići. Nekoliko pitanja im je stvaralo probleme, a na dva odgovore nisu znali ni natjecatelj ni lovac. 

"Koji je Afroamerikanac 1999. iz Cibone prešao u NBA, gdje je promijenio više klubova, glasilo je prvo pitanje na koje Mladen nije znao odgovor nego je rekao dalje". 

Natjecatelj je mislio da se radilo o Draperu, a točan odgovor bio je Chucky Atkins.

- Bilo ih je nekoliko, pa bih potrošio previše vremena, stoga sam odlučio presjeći - rekao je Mladen. 

"Pruga dugačka 242 kilometra između Šamca i kojeg grada je izgrađena 1946. godine u omladinskim radnim akcijama?", glasilo je pitanje. Mladen je mislio da se radilo o Doboju, a natjecatelj je rekao Tuzla, a odgovor je Sarajevo. 

Krešimir tako nije iskoristio svoje prilike, a Mladen ga je uspio stići. 

- Deset koraka prednosti mi zna stvarati probleme. Nisam znao odgovore na dva pitanja, ali nije ni Krešimir. Bilo bi mu lakše da je bio s nekim jer bi imali veći broj koraka te se u konzultacijama može lakše doći do točnih odgovora. Prije svega, želim vam da sljedeći put imate suigrače - rekao je Vukorepa za kraj. 

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u Večeri za 5 vraća se u novi show 

Ključne riječi

Komentara 3

PP
pavisic.pajo
08:49 14.12.2021.

Dok smo gradili tu prugu pjevali smo: " Šamac - Sarajevo, to je naša meta, izgraditi prugu još ovoga ljeta!"

Avatar kastanjer2
kastanjer2
09:10 14.12.2021.

Koliko je samo žena umrlo na toj omladinskoj radnoj akciji. A zbog brutalnog mobinga, nemogućih normi itd... dokazivanja da si na "pravoj" liniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije