Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirala koronavirus

Naša pjevačica zbog bolesti u rizičnoj skupini: 'Ako ju dobijem, prvo idem kihnuti u Sabor'

Nika Antolos
Foto: Instagram
1/3
26.02.2020.
u 17:46

Bivša članica tročlane skupine Feminnem Nika Antolos na svom Instagramu.

Pjevačica Nika Antolos često na Instagramu komentira aktualna zbivanja, pa se tako ovom prilikom osvrnula i na koronavirus koji je stigao u Hrvatsku. Nika se bori s multiplom sklerozom i zbog toga je u rizičnoj skupini osoba koje mogu oboljeti.

Nika Antolos
1/4

Jasno je poručila što je spremna napraviti, ukoliko o njoj zaprijeti virus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svi oko mene s kolicima u dućanu,po 5kg brašna se kupuje, ulja po par boca, bakse mlijeka.. A ja s jednim visibabičnim porilukom, čipsom i puretinom gledam i veselim se, jer i kad sve nestane, čipsa će biti..🕺🏼 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #lord #jesus #jesuschrist #love #poetry #poem #citat #croatia #writing #writer #ljubav #balkancitati #nikaantolosruban #nikaantolos #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #pisci #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #poetrycommunity

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____) on

- Svi oko mene s kolicima u dućanu, po pet kilograma brašna se kupuje, ulja po par boca, bakse mlijeka.. A ja s jednim visibabičnim porilukom, čipsom i puretinom gledam i veselim se, jer i kad sve nestane, čipsa će biti - stoji u opisu fotografije.

Podsjetimo, na svojim društvenim mrežama pjevačica Nika Antolos odlučila je podijeliti svoje svjedočanstvo vjere te je u videu koji traje dulje od 20 minuta ispričala kako je kao mala išla na vjeronauk, ali nije odrasla u obitelji u kojoj se mnogo pričalo i učilo o Bogu. 

Dean Kotiga se ne uzrujava oko koronavirusa. Pogledajte kakvu pjesmicu je smislio.

– Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ocjene i procjene i ne usudi se čovjek pričati o stvarima kao što je vjera, a ja ne želim više biti takav čovjek – rekla je na početku svog videa Nika. Prisjetila se kako je u djetinjstvu imala noćne more i mokrila je do svoje 11 godine i bilo je, kako kaže, još zastrašivanja od sotone.

Ispričala je kako ju je u noćnoj mori svaku večer na jednom tavanu proganjala jedna te ista žena. Kasnije je otkrila da tavan iz njenih snova postoji u samostanu na Krku. Kada je bila mala, Niki je otac poginuo u Domovinskom ratu, a ona je točno opisala mjesto na kojem je poginuo iako nikada nije vidjela lokaciju na kojoj joj je otac izgubio život. Opisala je i prijelomi trenutak koji joj se dogodio dok je živjela u Moskvi sa suprugom i kćeri.

Pogledajte koji Hrvati javno svjedoče svoju vjeru.

Tu cijelu večer je molila i u jednom trenutku počela je nekontrolirano plakati. 

– Tražila sam odgovor, je li mi oprostio. U glavu mi je došla jedna konkretna rečenica: U početku bijaše riječ i riječ bijaše u Boga. Otišla sam na spavanje i paralizirala sam se u jednom trenutku. Oko mene je bilo plavo svjetlo i dva lika s moje desne strane koji ne gledaju u mene nego čekaju... Čekali su da izađem van i u jednom trenutku shvatiš da kroz glavu izlaziš van i gledam svoje tjeme od gore i onaj isti glas/misao mi prolazi kroz glavu i kaže mi; ako te sad izvuku, gotova si i ne možeš se sjetiti Boga u tom trenutku i jedino što sam mogla pomisliti jest Krist, Krist, Krist i sve je nestalo i mogla sam se micati i vratila sam se u kuhinju i u isto vrijeme obuzme me strah i ljubav prema Bogu i shvatite koliko je Bog svemoćan. To je bio preokret moje ljubavi prema Gospodinu – ispripovijedala je Nika. 

Komentara 1

AN
Antiprotiv
13:43 27.02.2020.

Bravo..to je pravo mjesto za kihanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije