Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Naša pjevačica zbog bolesti u rizičnoj skupini: 'Ako ju dobijem, prvo idem kihnuti u Sabor'

Bivša članica tročlane skupine Feminnem Nika Antolos na svom Instagramu.
26. veljače 2020. u 17:46 1 komentara 5138 prikaza
Nika Antolos
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/3

Pjevačica Nika Antolos često na Instagramu komentira aktualna zbivanja, pa se tako ovom prilikom osvrnula i na koronavirus koji je stigao u Hrvatsku. Nika se bori s multiplom sklerozom i zbog toga je u rizičnoj skupini osoba koje mogu oboljeti.

Nika Antolos
1 / 4

Jasno je poručila što je spremna napraviti, ukoliko o njoj zaprijeti virus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svi oko mene s kolicima u dućanu,po 5kg brašna se kupuje, ulja po par boca, bakse mlijeka.. A ja s jednim visibabičnim porilukom, čipsom i puretinom gledam i veselim se, jer i kad sve nestane, čipsa će biti..🕺🏼 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #lord #jesus #jesuschrist #love #poetry #poem #citat #croatia #writing #writer #ljubav #balkancitati #nikaantolosruban #nikaantolos #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #pisci #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #poetrycommunity

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____) on

- Svi oko mene s kolicima u dućanu, po pet kilograma brašna se kupuje, ulja po par boca, bakse mlijeka.. A ja s jednim visibabičnim porilukom, čipsom i puretinom gledam i veselim se, jer i kad sve nestane, čipsa će biti - stoji u opisu fotografije.

Podsjetimo, na svojim društvenim mrežama pjevačica Nika Antolos odlučila je podijeliti svoje svjedočanstvo vjere te je u videu koji traje dulje od 20 minuta ispričala kako je kao mala išla na vjeronauk, ali nije odrasla u obitelji u kojoj se mnogo pričalo i učilo o Bogu. 

Dean Kotiga se ne uzrujava oko koronavirusa. Pogledajte kakvu pjesmicu je smislio.

– Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ocjene i procjene i ne usudi se čovjek pričati o stvarima kao što je vjera, a ja ne želim više biti takav čovjek – rekla je na početku svog videa Nika. Prisjetila se kako je u djetinjstvu imala noćne more i mokrila je do svoje 11 godine i bilo je, kako kaže, još zastrašivanja od sotone.

Ispričala je kako ju je u noćnoj mori svaku večer na jednom tavanu proganjala jedna te ista žena. Kasnije je otkrila da tavan iz njenih snova postoji u samostanu na Krku. Kada je bila mala, Niki je otac poginuo u Domovinskom ratu, a ona je točno opisala mjesto na kojem je poginuo iako nikada nije vidjela lokaciju na kojoj joj je otac izgubio život. Opisala je i prijelomi trenutak koji joj se dogodio dok je živjela u Moskvi sa suprugom i kćeri.

Pogledajte koji Hrvati javno svjedoče svoju vjeru.

Tu cijelu večer je molila i u jednom trenutku počela je nekontrolirano plakati. 

– Tražila sam odgovor, je li mi oprostio. U glavu mi je došla jedna konkretna rečenica: U početku bijaše riječ i riječ bijaše u Boga. Otišla sam na spavanje i paralizirala sam se u jednom trenutku. Oko mene je bilo plavo svjetlo i dva lika s moje desne strane koji ne gledaju u mene nego čekaju... Čekali su da izađem van i u jednom trenutku shvatiš da kroz glavu izlaziš van i gledam svoje tjeme od gore i onaj isti glas/misao mi prolazi kroz glavu i kaže mi; ako te sad izvuku, gotova si i ne možeš se sjetiti Boga u tom trenutku i jedino što sam mogla pomisliti jest Krist, Krist, Krist i sve je nestalo i mogla sam se micati i vratila sam se u kuhinju i u isto vrijeme obuzme me strah i ljubav prema Bogu i shvatite koliko je Bog svemoćan. To je bio preokret moje ljubavi prema Gospodinu – ispripovijedala je Nika. 

Nika Antolos pogodilo ju je Naša pjevačica uzrujana, zavapila: 'Glava mi je u plamenu od tuge i ljutnje' Nika Antolos Multipla skleroza Nika Antolos: Padala mi je kosa nakon terapije i bila sam se pomirila s tim... Nika Antolos ŠOKIRANA Hrvatska pjevačica u trgovini svjedočila pljački i groznom nasilju nad blagajnicom Ida Prester novi život Prije 7 godina preselila se u Srbiju: Ida Prester statusom o Beogradu zapalila društvene mreže
Bavarian border control
MLADIĆ OSTAO BEZ AUTA
Njemačka policija Hrvatu oduzela Audi vrijedan 30.000 eura, do Münchena morao javnim prijevozom
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice