Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskid zaruka

Nakon što je izbrisala fotografije s bivšim zaručnikom Jelena Perić otkrila je u kakvim su odnosima

Foto: Instagram
1/7
17.09.2022.
u 20:15

Influencericu smo gledali i u showu "Ples sa zvijezdama", a nedavno je prekinula zaruke s bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem s kojim ima sina.

Beauty influencerica Jelena Perić, koja je u prošloj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" pokazala i zavidne plesne vještine, nedavno je prekinula zaruke s bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem s kojim ima sina Tea. Jelena je pratila reviju Roberta Severa koji je obilježio svojih 20 godina na modnoj sceni i pohvalila se outfitom koji je odabrala za reviju.

- Spremam se danas za reviju i razmišljam što da obučem i nađem ove hlače iz 2017 i actually stanem u njih. I’m proud of myself. I obožavam ovaj outfit - napisala je Jelena na svom Instagramu i podijelila fotografiju modne kombinacije koju je odabrala. Jelena je s ove društvene mreže nedavno izbrisala sve fotografije s Igorom i jedno drugo su prestali pratiti na Instagramu, a kao razlog prekida se navodi nedostatak razumijevanja i podrške posljednjih mjeseci, a sada je svoj odnos s bivšim zaručnikom za Story komentirala ovako:

 

 

- Ja sam super. U super smo odnosima. Kada je naš sin dobro, onda smo i mi dobri.  Jelena nije često objavljivala fotografije sa zaručnikom, jer je, kako je jednom prilikom rekla, poštovala njegovu želju da zaštiti barem taj dio njihove privatnosti. -  Skladan smo par i nadopunjavamo se sa svim vrlinama i manama iako to ne pokazujemo na društvenim mrežama. A svadbena zvona se ne čuju još, možda odzvanjaju negdje u daljini s obzirom na ovu cijelu situaciju s pandemijom. Voljela bih da to bude jednog lijepog rujanskog dana u jako opuštenoj atmosferi - rekla je u veljači ove godine Jelena o planovima za vjenčanje koji se na kraju ipak nisu ostvarili i par je zaključio kako je bolje da svatko krene svojim putem. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
22:16 17.09.2022.

Vidi se da je talentirana

ST
streetboy
08:09 18.09.2022.

Koja je sad ova ?.

Avatar R2D2
R2D2
06:57 18.09.2022.

Dakle, profesija "influenser", pa još kad mediji prate štorije o istima?!?! Kamo ide ovaj svijet s hrpom luđaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije