Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marijana i ivica puljak

Supruga splitskog gradonačelnika otkrila da su suprug i ona zaboravili važan datum: 'I to se dogodilo'

Marijana Puljak
Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL
1/14
17.09.2022.
u 16:15

- I to se dogodilo, oboje zaboravili da nam je jučer bilo 27 godina braka. Podsjetila nas Natalia Tafra Bazina svojom, kako kaže, zakašnjelom čestitkom. 27 godina ljubavi, poštovanja, suradnje i ponekad zdravog prepiranja.  Sretno ti prvih 27 godina, ljubavi! - napisala je Marijana na Facebooku uz fotografije s vjenčanja.

Supruga splitskog gradonačelnika Ivice Puljka, Marijana Puljak na svojem je Facebook profilu otkrila da su suprug i ona zaboravili svoju godišnjicu braka. Marijana je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija te napisala da su jučer proslavili 27. godišnjicu braka. 

- I to se dogodilo, oboje zaboravili da nam je jučer bilo 27 godina braka. Podsjetila nas Natalia Tafra Bazina svojom, kako kaže, zakašnjelom čestitkom. 27 godina ljubavi, poštovanja, suradnje i ponekad zdravog prepiranja.  Sretno ti prvih 27 godina, ljubavi! - napisala je.

Brojni pratitelji u komentarima su im uputili čestitke. "Sretno vam bilo i ostalih 27 godina", "Dobra frendica zlata vrijedi", "Neka je sa srećom", pisali su. 

Inače, Marijana i Ivica na Facebooku često dijele fotografije, a među njima i neke obiteljske. Prošle godine Ivica je supruzi čestitao godišnjicu. Objavio je emotivnu poruku te njihovu zajedničku fotografiju. 

- Postoje teški i tužni dani u životu, koji vas podsjete na zaista važne stvari. Istovremeno su ti dani slučajno i obljetnice. Danas je 26 godina našeg braka. Ljubav, prijateljstvo, poštovanje, uvažavanje, sloboda, uz pokoju infinitezimalnu prepirku. Nastavlja se … - napisao je tada splitski gradonačelnik. 

VIDEO Skandali s kraljevskih dvora: Vrući razgovori, golotinja, bračne afere i razvodi samo su dio intriga

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Pilatus
16:59 17.09.2022.

Čuvat ovce u Dobrinče!

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
16:43 17.09.2022.

lipojka i lipotan, onako baš sa stilom, a vidimo i izuzetno sposobni..... čestitam svim biračima gradonačelnika Splita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije