Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni profil

Mila Horvat je bila meta internetske prijevare, a sada je otvorila svoj Instagram i ovo je njezina prva objava

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
17.09.2022.
u 17:00

Televizijsku voditeljicu ćemo uskoro opet gledati u programu HRT-a, ali ne u ulozi voditeljice. Naime, Mila je jedna od natjecateljica nove sezone showa "Zvijezde pjevaju".

Televizijska sportska novinarka, urednica i voditeljica Mila Horvat otvorila je službene stranice na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Na taj korak odlučila se dvije godine nakon što je bila žrtva krađe identiteta i kada su otvoreni lažni profili s njezinim imenom. 

- Prije gotovo dvije godine bila sam meta internetske prijevare. Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim - poručila je Mila Horvat. Uskoro ćemo ju opet gledati na televizijskim ekranima jer se vraća na HRT, ali ovaj put ne u ulozi voditeljice nego kao natjecateljica showa "Zvijezde pjevaju". Kada je prije dvije godine bila žrtva krađe identiteta Mila nam je rekla:

 

 

- Nisam korisnica društvenih mreža niti sam ikada imala otvoren korisnički profil na bilo kojoj društvenoj mreži. Nadalje, smatram potrebitim obavijestiti  hrvatsku javnost da nikada nisam dala dopuštenje nikome da na društvenoj mreži Instagram niti bilo kojoj društvenoj mreži otvori korisnički račun sa mojim imenom i prezimenom niti da se za potrebe društvenih mreža ima pravo služit mojim imenom i likom. Temeljnih ustavnih prava i to prava na privatnost i zaštitu osobnog dostojanstva, ljubazno vas molim da vaše cijenjene čitatelje i hrvatsku javnost obavijestite kako je na društvenoj mreži Instagram korisnički profil otvoren pod mojim imenom i prezimenom lažan, te kako ću biti primorana protiv odgovornih osoba radi zaštite osobnog digniteta te sprječavanja daljnje zlouporabe moga imena i lika, pokrenuti odgovarajuće kaznene i građanskopravne postupke.

VIDEO Skandali s kraljevskih dvora: Vrući razgovori, golotinja, bračne afere i razvodi samo su dio intriga

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
zoran50
18:35 17.09.2022.

Prava ljepotica !

Avatar Hazl113
Hazl113
17:20 17.09.2022.

Ako joj nije bilo dobro na HTV-u prije, što ćeopet tamo. Blažičko joj dao nogu ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije