Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte glas kraljice supruge

Ovako zvuči Camillin glas, a komentari su različiti: Princeza Diana je imala puno ugodniji glas

Camilla Parker Bowles
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/7
17.09.2022.
u 15:15

Jedna tiktokerica koja je velika obožavateljica kraljevske obitelji je primijetila kako mnogi nikada nisu čuli kako zvuči Camillin glas i zato je odlučila podijeliti jedan video

Otkako je princ Charles postao kralj javnost zanima sve o njemu, ali i o njegovoj supruzi Camilli. Obožavatelji kraljevske obitelji dijele na društvenim mrežama brojne poznate i nepoznate detalje o životu kraljice supruge, a jedna tiktokerica koja je velika obožavateljica kraljevske obitelji je primijetila kako mnogi nikada nisu čuli kako zvuči Camillin glas i zato je odlučila podijeliti jedan video i zamolila je pratitelje na Tik Toku da joj jave sviđa li im se glas Charlesove supruge.

- Primijetila sam da mnogi od vas nikada nisu čuli Camillu. Mislim da je to šteta jer smatram kako zbilja ima lijep glas - rekla je te u videu objavila isječak iz dokumentarca ITV-a o Camilli. U dokumentarcu supruga kralja Charlesa III govori o fotografijama koje su objavljene u jednom časopisu i na kojima je Camilla pozirala Kate Middleton, supruzi princa Williama. Na kraju videa tiktokerica je pitala svoje pratitelje kako im se svidio Camillin glas.

 

@matta_of_fact Replying to @scritchscrotchie Replying to @scritchscrotchie Reply to @scritchscrotchie The #DuchessofCornwall has a lovely voice! 🌸 #royals #camillaparkerbowles #royalfamily #katemiddleton #britishroyals #charlesandcamilla #itv #countrylife #duchessofcambridge ♬ original sound - matta_of_fact

 

- Glas joj je puno dublji nego sam očekivala. Princeza Diana je imala puno ugodniji glas. Zvuči baš onako kako i izgleda. Zapravo ima lijep glas. Točno tako sam zamišljala njezin glas, jako otmjeno - bili su neki od komentara. Camilla u dokumentarcu priča kako je Kate odlična fotografkinja i uživala je raditi s njom jer je sve bilo jako opušteno i zadovoljna je kako su ispale fotografije.

VIDEO Skandali s kraljevskih dvora: Vrući razgovori, golotinja, bračne afere i razvodi

Komentara 5

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:24 17.09.2022.

Wow, ova debeljuca bi mogla malo poradit na tome da je netko dobro istaslači, a ne se ovakvim pizzdarijama baviti.

EB
EBERT
15:29 17.09.2022.

Rotweiler kao Rotweiler. Ima duboki glas.

ZA
zagi101
16:25 17.09.2022.

bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije