Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna od najljepših glumica

Nakon što je dobila presudu nad poliklinikom, Sanja Vejnović pozirala bez šminke i oduševila pratitelje

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
29.10.2021.
u 18:10

Pratitelji su joj u komentarima pohvalili mladoliki izgled.

Hrvatska glumica Sanja Vejnović (60) oduševila je pratitelje najnovijom fotografijom na društvenim mrežama. Na njoj se nalazi potpuno bez šminke i s naočalama. U opisu fotografije naglasila je da je fotografija bez filtera i bez šminke. 

Pratitelji su joj u komentarima pohvalili mladoliki izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

"Prelijepa si", "Lijepe žene su uvijek lijepe. I bez filtera", "Prirodno je najljepše", "Lijepo vas je vidjeti", samo su neki od komentara.

Naša glumica 2012. godine uvrštena je među najljepše glumice svijeta starije od 40 godina na poznatoj filmskoj internetskoj stranici IMDB.

Inače, Sanja je nepravomoćnom presudom zagrebačkog Općinskog građanskog suda dobila ukupno više od 140 tisuća kuna naknade štete i troškova koje joj je dužna isplatiti Poliklinika "Sinteza" d.o.o. Zagreb. Kako je objavila Slobodna Dalmacija, Vejnović je dobila presudu jer je Poliklinika neovlašteno objavila njezine fotografije s iglom uperenom u lice, što, pak, po presudi, "implicira da se tužiteljica podvrgava estetskim zahvatima poput filera, botoksa i sl., a uzimajući u obzir da se isto kosi s njezinim osobnim stavovima i poslovnim angažmanima u kojima zagovara prirodan izgled, prirodnu kozmetiku i tretmane, doista je narušen njezin ugled, čast i privatnost osobnog i obiteljskog života jer ispada da tužiteljica laže". Veći dio novca, 107 tisuća kuna, dobila je zbog izgubljene zarade, odnosno zato jer je sud utvrdio da joj je zbog objavljenih fotografija propao jedan već dogovoreni poslovni ugovor.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije