Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte što je 50 Cent radio posljednju godinu dana

Na Pickbox ekskluzivno stigla Starzova 3. sezona Moći, pratite večeras od 21 sat

moć pickbox
18.07.2016.
u 17:02

U životu 50 Centa nema predaha, pa je tako posljednjih godinu dana bio zauzet radom na 3. sezoni serije Moć čiji je izvršni producent i gdje i sam ima važnu ulogu. Uz impresivnu karijeru, nekoliko milijuna prodanih ploča, 50 Cent se danas može pohvaliti i serijom koja je u određenoj mjeri inspirirana njegovim burnim životom. U Moći ima pucnjave, droge, klubova, novca, golotinje, ali, baš kao i u 50 Centovom životu – puno dobre glazbe.

Starzova uspješnica, dugo iščekivana premijera 3. sezone serije Moć (Power), danas stiže na Pickbox. Nakon moćnog završetka druge sezone, treća sezona obećava više emocija, još više prevrata i eksplozivno je dobra.

U novoj dinamičnoj sezoni James „Ghost“ Patrick (Omari Hardwick) vlasnik je novih noćnih klubova, napustio je narko kartel i još više se zbližio s Angelom (Lela Loren), svojom ljubavi iz mladih dana koja radi u odjelu za narkotike i na tragu je čovjeku koji je u podzemlju poznat pod imenom Ghost. Ali u trenutku kada James odluči da njegov alter ego Ghost postane prošlost, shvatit će da mu je prošlost cijelo vrijeme za petama, a da su dojučerašnji saveznici postali neprijatelji.

Jamesov prijatelj i poslovni partner Tommy (Joseph Sikora) naći će se s druge strane priče i njegovo okretanje protiv Ghosta bit će središnja priča 3. sezone. Brat će se okrenuti protiv brata, ali tko će u ovoj priči biti snažniji i pametniji?

Autorica serije čije će se nove epizode prikazivati na Pickboxu samo 24 ata nakon američke premijere, je Courtney A. Kemp. Mega uspješni glazbenik 50 Cent može se pohvaliti producentskim angažmanom, ali i ulogom bivšeg osuđenika Kanana koji iz epizode u epizodu sve više dobiva na važnosti.

Već danas se opustite uz premijeru 3. sezone Moći, a nove, još uzbudljivije epizode očekujte na Pickboxu svaki ponedjeljak u 21 sat.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije