Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Metamorfoza

N. Pišek u jednom danu promijenila čak pet frizura

Nikolina Pišek (1)
Foto: GT
1/5
03.03.2011.
u 20:36

Preobražaj je bio i malo bolan i težak jer je mala metalna konstrukcija držala Nikolininu frizuru

Voditeljica IN Magazina na Novoj TV Nikolina Pišek bez imalo straha prepustila se u spretne ruke djelatnika frizerskog salona GT i doživjela neobičnu transformaciju frizure.

– Svih me pet frizura iznenadilo kad sam se pogledala u ogledalo jer su uistinu bile drukčije od onoga što sam očekivala – kaže Nikolina priznajući da je najnapornije od svega bilo vrijeme potrebno da se napravi svaka frizura. One jednostavnije i pomalo romantičarske frizure bile su joj najdraže.

– Najviše je vremena uloženo u pomalo ekstravagantnu frizuru (na slici desno, op. a.). Bilo je dosta željeza u mojoj glavi i mislim da bi, da sam kojim slučajem to morala dulje nositi, bilo vrlo bolno. Ne znam kako su žene u baroku izdržavale s takvim čudima – veli voditeljica i glumica u “Najboljim godinama”. Frizeri joj nisu jedino ostvarili želju i obojili je u plavo.

– Uvijek želiš ono što nemaš pa bih ja bila plavuša – rekla je Nikolina.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:13 03.03.2011.

Neka je,......dugo je nije bilo. A sad nam dajte malo one ninfe sto voli kad mali Messi zabija golove.

Avatar superhik74
superhik74
23:36 03.03.2011.

Pa gdje ste to zabili udarnu vijest dana. Vec sam pomislio da je dezurni masturbator koji pomno prati zivot nase dive zaboravi informirati svekoliku javnost o znacajnom dogadjanju vezanom uz lik I djelovanja doticne.

SP
Spajki
01:44 04.03.2011.

a ja sam u jednom satu imao pet proljeva samo od citanja naslova clanka, necu ni pomisljat sta vi vilo da procitam clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije