Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJAK SEKSA

Mladi u Japanu bez seksa: Čak 83,7 posto mladića nema djevojku

'japan_NNN_ZAD_170111'
''
17.01.2011.
u 19:47

Vlada se zabrinula nakon što je dobila izvješće o seksualnom životu mladića.

Japanska vlada oglasila je uzbunu kada je dobila izvješće o seksualnom životu mladih japanskih muškaraca. Iz dobivenih podataka može se izvući samo jedan zaključak – iz godine u godinu mladi muškarci sve su manje zainteresirani za seks, što je alarmantan podatak u zemlji u kojoj se rađa sve manje djece.

Čak 36,1 posto mladića u dobi od 16 do 19 godina kazalo je da nema apsolutno nikakav interes za seks, što je gotovo dvostruko više nego prije dvije godine. Još je šokantniji podatak da 83,7 posto dvadesetogodišnjaka nema djevojku, a njih 49,1 posto nikada je nije ni imalo.

Ni djevojke iste dobi nisu nimalo više zainteresirane za mladiće i seks – njih 59 posto ne zanimaju osobe suprotnog spola. Stručnjaci iz udruge za planiranje obitelji tvrde da su japanski muškarci sve pasivniji te da ne žele aktivno tražiti partnerice niti imati odnose s njima, a kao glavni razlog navode svijest o tome da bi zajednički život te eventualni brak i obitelj mogli biti vrlo ozbiljno opterećenje vlastitog proračuna.

Ni oženjeni Japanci nisu ništa bolji – parovi prakticiraju seks tek 37 puta godišnje, a njih 38,8 posto u jednom istraživanju potvrdilo je da nisu imali odnose u posljednjih godinu dana. (maš)

Ključne riječi

Komentara 24

MA
marko23
23:24 17.01.2011.

pfff nenomalno šta jest jest, mada i ja sebe ne smatram normalnim, imam 24 godine a jos nisam imao cure, mada ja sam shvacam da imam neki problema u glavi pa se tješim da nisam toliko kritičan ako sam svjestan da nisam skroz normalan

OR
orisis
17:51 19.01.2011.

Amerika i engleska bit che zemlja muslimanska...

OB
-obrisani-
22:08 17.01.2011.

Manje igrica i kompjutora a više sexa. Meni su Japanke najslađe ženske na svitu. Odo ja u Japan jeb*****.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije