Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći dio sapunice „bračna ložnica poznate voditeljice“

Mirjana Hrga bez previše razumijevanja za Bukvićeve isprike

u2, koncert
Foto: Anto Magzan
1/2
30.10.2009.
u 21:05

- Ovim putem se ispričavam Mirjani Hrgi zbog svih neugodnosti koje sam izazvao ponajprije zbog vlastita neiskustva i nepoznavanja načina na koji funkcioniraju mediji.

Mirjana Hrga nije impresionirana isprikom stolara Martina Bukvića koji izrazio žaljenje, što su fotografije njene spavaće sobe završile u jednom tjedniku. Svoje viđenje cijele situacija bivša voditeljica NOVA-e TV dala je na Facebooku.

- "Kakvo priznanje, kakvo praštanje?! Što je trebao nakon svega tvrditi nešto suprotno od onoga što je evidentno. A isprika? Pa pročitaj je. Još malo promocije za mlađahnog umjetnika. Što bi sad trebalo? Da ga još utješim pa kad sljedeći put netko napravi nešto slično bit će jasna poruka - napravite svinjariju, ispričajte se i to je to. Niti je mlad niti je naivan. Nije dao sliku za časopis 'Moj dom" - napisala je Hrga koju se nije dojmila isprika stolara Bukvića.

Naime, Martin Bukvić, zbog čije su nepažnje fotografije spavaće sobe Mirjane Hrge objavljene u medijima, ispričao se svojoj nedavnoj klijentici tvrdeći da je prevaren.

- Ovim putem se ispričavam Mirjani Hrgi zbog svih neugodnosti koje sam izazvao ponajprije zbog vlastita neiskustva i nepoznavanja načina na koji funkcioniraju mediji. Razumijem ogorčenje povrijeđenih klijenata Mirjane Hrge i Deana Šarića. Tek sada sam svjestan posljedica vlastita neiskustva u odnosu s medijima - skrušeno je priznao stolar Martin Bukvić u priopćenju koje je poslao medijima, potvrdivši kako je samo bio "naivan i mlad".

Prevareni stolar tvrdi da je samo želio prikazati svoje unikatne radove, a novinari su iskoristili njegovo nesnalaženje u svijetu medija, te su ga naivnog i lakovjernog "preveli žednog preko vode".

- Istina je da sam fotografirao spavaću sobu gđe. Hrge uz njezino odobrenje i dogovor da ću fotografije koristiti isključivo za prezentaciju klijentima i pritom ne zloupotrebljavati njezino ime - zaključio je Bukvić koji je, kaže, godinama proučavao stilove namještaja diljem svijeta, te mu ni na kraj pamet nije bilo da će završiti u medijima na ovaj način, samo je kaže što bolje htio napraviti svoj posao.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Azriel
Azriel
21:17 30.10.2009.

Obzirom da je to njegov rad, to je i njegovo autorsko djelo, kojeg ima pravo prikazivati gdje hoće. Ako gospodična iz blatnik Hrgovljana hoće exluzivu, i hoće autorska prava, to se bogami debelo plaća, i potpisuje neki papir. Usput too je tako kad se skoči iz čizama od trahtorske gume u štikle.

CA
carinik
14:32 31.10.2009.

Gledam bas Hrgin facebook komentar...Hrga, nakon svakog interpunkcijskog znaka (.,?!...) slijedi razmak...

DO
doktorica
17:27 30.10.2009.

Šta hoće barem se o toj Hrgi nešto govori,pa makar i o kičeraju njene spavaće sobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije