Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kviz potjera

Milan iz Gospića sam uspio pobijediti najboljeg lovca

Foto: HRT/Screenshot
1/4
20.05.2019.
u 20:54

Milanu je ovo bio peti nastup u "Potjeri", a večeras je uspio obraniti prednost nad lovcem i osvojiti 35 tisuća kuna

Večerašnja epizoda popularnog kviza "Potjera" na HRT-u donijela je rijetko viđenu sliku. Najuvjerljiviji lovac Krešimir Sučević Međeral rijetko gubi, a večeras je poražen od samo jednog čovjeka.

Milanu iz Gospića, 56-godišnjem umirovljeniku, ovo je bio peti nastup u "Potjeri", a večeras je uspio obraniti prednost nad lovcem i osvojiti 35 tisuća kuna. Milan je u prvoj minuti odgovorio točno na samo dva pitanja, a onda je uzeo višu ponudu i na kraju uspio i pobijediti Krešu. Na početku je imao 13 koraka prednosti, a presudno je bilo i što je vratio Krešu unatrag, budući da je između ostalog znao i podatak da je Zlatan Ibrahimović zabijao u prvim utakmicama klubova u kojima je igrao. 

Ključne riječi

Komentara 22

NI
nik83
21:43 20.05.2019.

Radnička fronta mu mozak popila!

ZR
Ze Roberto u
21:36 20.05.2019.

Radnička fronta ,koje je član ovaj lik, na Bleiburgu se očitovala sa prosvjedom protiv ljudi koji su se došli pokloniti žrtvama komunističkog zločina ...istaknuli su zastavu komunističke jugoslavije pod kojom su nas napali srbende i njihovi istomišljenici, kao i ovaj lik.... sramota

ZR
Ze Roberto u
21:18 20.05.2019.

Ovakvog "lovca "i antitalenta za ples, promotora samog sebe,člana komunističke radničke partije , ....pa da mi to normalni Hrvati moramo gledati ,a i još čitati u ovim tzv Hrvatskim novinama.....to je stvarno previše....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije