Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALENTIRANI PJEVAČ

Martin je oduševio nastupom u Voiceu, a sad je osvanula njegova snimka na kojoj pjeva blues u Memphisu

Foto: Dario Njavro/HRT
1/7
10.01.2024.
u 07:00

Videoklip je sa snimanja njegova vokala za "Keep The Blues Alive", pjesmu koji smo tada snimili u Memphisu kao posvetu nagradi Keeping The Blues Alive koju je Hrvatska te godine dobila, objavio je Boris Hrepić Hrepa

Martin Kosovec, 18-godišnji pjevač iz tjedna u tjedan oduševljava gledatelje u Voiceu. U subotnjoj emisiji Marko Vukić i on u dvoboju su izveli pjesmu “Let The Sunshine In”. Za njihova mentora Dina Jelusića ovo je bio posebno emotivan nastup te se čak i rasplakao. Naposljetku je odabrao Marka Vukića i rasplakao se zbog toga što Martin napušta njegov tim. Ipak, Vanna je iskoristila priliku i preuzela Martina u svoj tim. Taj je potez izazvao lavinu reakcija među publikom.

“Dino se odrekao potencijalnog pobjednika i poklonio ga Vanni. E moj Dino. I da mali nije briljirao, a odradio je stvar sasvim pristojno, trebao si razmišljati unaprijed. Nije ni Marko loš, ima bolju gestikulaciju od Martina kod ovih bržih stvari i vrlo dobar glas, ali Martin je posebniji i takvih nema mnogo na Hrvatskoj sceni uopće. Na kraju krajeva, oba su i dalje u showu i nek bude pozitiva za kraj”, “Izbor ove bezvremenske pjesme je išao Marku na ruku i on je briljirao, bio je na domaćem terenu i u ovom konkretnom duetu, koji je odabran po njegovoj mjeri, bio je bolji. Martin je bio izvan svojeg žanra, no ukupno govoreći, Martin je zapravo The Voice jer se takav vokal, koji ima tako bogat timbar (boju glasa), zaista rijetko rađa. To je nešto što se ne može nadoknaditi vježbanjem i vokalnom vještinom. Drago mi je da su oba prošla dalje”, “Dino, ne znam što ti je danas. Izbaciš Martina i Karlu. Prestrašno. To su ti bila 2 najjača kandidata. I to ne u tvom timu, nego top u cijelom showu”, “Navijala sam dosad za Dinin tim, ali s izbacivanjem Martina i Karle pucao je sam sebi u nogu. Martin i Karla meni su dva najposebnija glasa ove sezone”, samo su neki od komentara.

Martin je veliki obožavatelj glazbe Franka Sinatre, Toma Jonesa i Engelberta Humperdincka i upravo se po tome želi istaknuti u novoj sezoni The Voicea u koju se prijavio kako bi počeo glazbenu karijeru na temeljima svoje originalnosti i autentičnosti. Ljubav prema glazbi naslijedio je od oca instrumentalista, a ujak ga je nagovorio da se prijavi na natjecanje. Od domaćih glazbenih uzora izdvaja Dadu Topića, a navodi da može pjevati gotovo sve žanrove.

VEZANI ČLANCI: 

Jedan je od najmlađih kandidata u ovoj sezoni, ali bez obzira na to, može se pohvaliti iskustvom nastupanja na brojnim festivalima, od kojih se ponajviše izdvaja međunarodni Blues festival u Memphisu. Tada je imao samo 13 godina.

Glazbenik Boris Hrepić Hrepa na Facebooku je objavio video na kojem Martin prije četiri godine pjeva u slavnom Ardent Studiju u Memphisu.

"Videoklip je sa snimanja njegova vokala za 'Keep The Blues Alive', pjesmu koji smo tada snimili u Memphisu kao posvetu nagradi Keeping The Blues Alive koju je Hrvatska te godine dobila. Trenutačno Martin na hrvatskom Voiceu plijeni svojim glasom, a evo, i ovo iskustvo u Memphisu dio je njegove sadašnje vještine i emocije. Bravo Martine! Keep The Blues Alive!" poručio je Hrepa. 

VIDEO: Tko je tajanstvena supruga omiljenog voditelja? Upoznali su se na HRT-u, a ona izbjegava medije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije