Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčali su se prije 5 godina

Marin Ivanović Stoka priznao kako ima problema u braku sa suprugom Jasnom

Foto: Instagram
1/12
25.05.2023.
u 17:30

Reper je priznao jednom prilikom kako je teško živjeti s njim i rekao je kako njegova supruga ima razumijevanja za sve i velika mu je podrška

Reper Marin Ivanović Stoka otkrio je kako ima problema u braku sa suprugom Jasnom, ali kaže kako se ne razvode. - Svađa ne znači da smo se razveli, ali imamo problema u braku - iskreno je rekao za Gloriju.  Marin i Jasna vjenčali su se prije pet godine na intimnom obredu u crkvi Sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu, a prije godinu i pol kada smo pričali s reperom odgovorio nam je i kako je osvojio suprugu.

- Ne bih puno o supruzi, ona je moje srce i moja duša. Jednostavno smo odmah kliknuli. Ona je jedna disciplinirana i divna žena koja iz mene izvlači ono najbolje. Dobar smo tim i sve ovo što ja danas radim ne bih mogao bez nje. Ona je stvarno nešto posebno. Moj fokus je uvijek na nama i zajedno sve što radimo zajedno uspijevamo napraviti na lijep i ispravan način. - rekao nam je tada. Pitali smo ga i može li se sjetiti najromantičnije geste koju je za Jasnu napravio. 

- To morate nju pitati… Trudim se biti romantičan, uvijek biti pažljiv i nježan prema njoj. Teško je živjeti sa mnom, ovo je dosta zahtjevan posao, ali ona ima razumijevanja za sve to, podrška mi je i veselim se biti dobar, ispravan i uvijek je usrećiti, želim da zna da sam uvijek tu za nju - rekao nam je Stoka. Marin ne skriva koliko mu je vjera, kojoj se okrenuo nakon izlaska iz komune, utjecala na život.

- Volim Boga, iskreno volim ići u crkvu, volim molitvu… Trudim se svako jutro otići u crkvu. Volim započeti dan molitvom... To je jedna prekrasna disciplina koja, kad joj se predaš, puno ti i daje. Ne možeš se prekrižiti, moliti Boga za nešto i da se to odmah ispuni. Treba biti u tome da bi počeli stizati prekrasni plodovi jedne ustrajnosti u vjeri. - rekao nam. 

VIDEO Život Tine Turner obilježile su tragedije, a najviše su je shrvale smrti sinova Craiga i Ronnieja

 

Ključne riječi

Komentara 3

PU
Pulchrum
00:32 26.05.2023.

Bravo, Marine. Samo ustraj u svom duhovnom životu. Brak nije med i mlijeko. Potrebno je puno žrtve i odricanja

JE
Jegermeister
17:33 26.05.2023.

Svaka čast toj ženi , jer nemože svatko trpiti narkomana toliko godina. Vjerovatno ga voli.

TR
Tripoli
22:14 25.05.2023.

Treba imat želudac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije