Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENIM SINA

Mama Marica pokazala oštar stav: 'Meni je tlak na plafonu! Takva mi u kuću neće ući!'

Ženim sina
Foto: Nova TV
1/2
23.04.2018.
u 10:41

Nakon što mame steknu uvid koje će se djevojke boriti za srce njihovih sinova, na red dolaze spojevi. Jednu po jednu djevojku očekuje spoj s kandidatom i njegovom mamom, a koja od njih neće proći prvu eliminaciju, ostaje nam vidjeti.

Sve što je potrebno za pronalazak ljubavi – sve je to u showu''Ženim sina?''. Već večeras gledatelji Nove TV upoznat će šarmantne kandidate, lijepe žene i životne mentorice – mame, a sljedećih tjedana imat će priliku pratiti razvoj nekih ljubavnih priča, ali i ljubavnih brodoloma.

U prvoj epizodi tako upoznajemo prvu dvojicu kandidata – Marka Sandalića i Igora Bjeloševića, kao i njihove majke, Anu, Maricu te Igorova oca Dragu.

Pred dvojicom kandidata stoji nimalo lagan zadatak. U prekrasnoj vili njih i njihove mame dočekat će voditeljica Irina Čulinović koja će ih potom upoznati sa sedam prekrasnih djevojaka, među kojima se krije ona prava.

Kako mame uvijek znaju najbolje, one će prve imati priliku vidjeti djevojke i procijeniti koja bi od njih bila dobra žena za njihova sina. – Moram priznati, prije nego li sam došla vidjeti cure da da sam očekivala više – prokomentirala je mama Ana, dok će mama Marica biti nešto oštrija na jeziku, a posebno će joj za oko zapeti jedna djevojka te će joj pri prvom upoznavanju poručiti: –Ti si odmah sve pokazala na prvu? To baš ne bi bilo...

Nakon što mame steknu uvid koje će se djevojke boriti za srce njihovih sinova, na red dolaze spojevi. Jednu po jednu djevojku očekuje spoj s kandidatom i njegovom mamom, a koja od njih neće proći prvu eliminaciju, ostaje nam vidjeti.

Dok će mama Anica razgovor s djevojkama prepustiti sinu Marku te povremeno dati svoj komentar pa i uputiti pokoje pitanje djevojkama, mama Marica, čini se, ništa neće prepustiti slučaju. Dok će Igor poprilično opušteno pristupiti razgovoru s djevojkama, mama Marica neće se libiti dati im do znanja što traži, što odobrava, a što ne.

– Meni je tlak na plafonu! To se ne promovira tako! Takva mi u kuću neće ući! – odrješita je mama Marica kojoj se prvi spoj s dvadesetdvogodišnjom Vinkovčankom nikako neće svidjeti. – Smatraš li da si primjereno obučena za dolazak pred buduću svekrvu? – nije popuštala mama Marica.

Kako će djevojke reagirati na komentare mame Marice te tko će se sve naći na udaru kritika, a tko će zadobiti naklonost majki, ne propustite doznati večeras od 22:15 u prvoj epizodi showa ''Ženim sina?''.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dras32
dras32
12:20 23.04.2018.

Najbolje bi bilo da mama Marica ozeni svog sina jer ocito ni jedna nije dovoljno dobra kao ona, nije ni cudo da je sinek jos samac uz takvu mamu i vjerojatno i takav odgoj.

DU
Deleted user
12:39 23.04.2018.

Mamina maza pokušava naći svojoj maci sluškinju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije