Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Ženim sina?”

Majke znaju što je najbolje za sinove pa im traže ženu

Foto: Nova TV
1/4
15.03.2018.
u 08:12

Uskoro stiže novi reality show u kojem će sudjelovati tri majke i njihovi sinovi samci te kroz emisiju tražiti “onu pravu” za svog mezimca.

Na Novu TV stiže novi reality show “Ženim sina?” koji je postigao ogromnu popularnost u šesnaest zemalja. U središtu pozornosti je majka koja uvijek zna što je najbolje za njezina sina i sin koji je spreman pronaći ljubav.

Dečki su šarmantni, a još uvijek slobodni, stoga je krajnje vrijeme da majka preuzme stvari u svoje ruke i pomogne svome sinu pronaći djevojku koja će za njega biti ona prava! Voditeljica showa je Irina Čulinović.

– Sretna sam kao dijete što počinje ova televizijska avantura u kojoj iskreno uživam. Okružena profesionalcima i pozitivnom energijom, već osjećam kako će nova emisija “Ženim sina?” lako pronaći put do gledatelja. Riječ je o jako zabavnom formatu koji prvi put prikazuje stvarni odnos između mame i sina kad je riječ o jednoj od najvažnijih odluka, izboru životne partnerice. Komentari, očekivanja, razgovori između mame i sina – u isto su vrijeme nevjerojatno smiješni, ali i pokazuju koliko je taj odnos kompleksan, dubok i važan – kaže.

U potragu za idealnom snahom upustili su se Adnan i majka Merima Avdić iz Rijeke, Elvis i majka Elanoris Vaupotić iz Splita, Igor i majka Marica Bjelošević iz Brdovca, kao i Marko i majka Ana Sandalić s otoka Raba. Za tridesetogodišnjeg Adnana majka Merima kaže: “Moj Adnan je fin dečko, romantičar, prošao je pola svijeta!” Adnan trenutačno radi kao kuhar, a s obzirom na to da je radio na brodu kao brodomonter te tako često izbivao iz kuće, kaže, nije mogao uspostaviti stabilnu vezu. Od djevojke očekuje da bude iskrena i ozbiljna, a izgled mu nije bitan dok god je djevojka, napominje, dobra srca.

Elvis je fotograf, a po pozivu mađioničar – animator za djecu. Ima 23 godine i kod djevojke traži da je pozitivna, razumna, spontana, otvorena i kreativna. Igor Bjelošević ističe kako su se zaredala pitanja prijatelja i rodbine kada će ga vidjeti pred oltarom pa je novi show Nove TV prava prilika da im i odgovori na pitanje. Od djevojaka očekuje da budu slične njemu. “Blizanac sam po horoskopu, tako da ustvari imam dvije strane. S jedne sam tradicionalan, a s druge pomalo lud. Idealna cura trebala bi biti kao ja.” Tridesetosmogodišnji Marko svestrani je Rabljanin, konzultant je za naftnu industriju, vlasnik vrlo popularnog kluba, a osim što se bavi iznajmljivanjem apartmana, nezavisni je političar.

– Nisam čovjek koji čeka da mu se stvari u životu dogode. Meni kad se netko sviđa – dam mu do znanja. Kupim cvijeće ili čokoladu – kaže Marko koji tvrdi da mu je šarm glavni adut. Na samom kraju avanture, u prisustvu majke kandidat će morati odlučiti hoće li se s nekom od odabranih djevojaka zaručiti ili ne.

Komentara 1

MA
maja007
20:08 18.03.2018.

budalaština

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije