Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objed u miru

Mali Ivaniševići jedu s dadiljom za stolom, a mama i tata za svojim

Ivanišević
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/4
01.08.2010.
u 21:15

Tatjani je njezin suprug Goran kavalirski privukao stolac da sjedne i potom su uživali u obroku.

Obitelj Ivanišević dio godišnjeg odmora provela je na Maldivima, a jučer su stigli i u Dubrovnik. Manekenka Tatjana i Goran, njezin suprug, bivši tenisač, smjestili su se u luksuzni hotel. S njima su došla i njihova djeca, šestogodišnja Amber Marija i dvogodišnji Emanuel. Pa iako su se već prije nekog vremena iz Amerike vratili živjeti u Zagreb i tvrde da im američki stil života ne nedostaje, lako bi se moglo zaključiti da ipak žive svojevrstan elitni američki san. Naime, izišavši na terasu hotela na ručak, Tatjana i Goran smjestili su se za jedan stol, a njihova djeca s dadiljom objedovala su za drugim stolom, blizu njihova.

Tatjani je njezin suprug kavalirski privukao stolac da sjedne i potom su uživali u obroku. Ako su morali o čemu ozbiljnom razgovarati, mogli su to obaviti jer su djeca bila u sigurnim rukama dadilje, koja je pazila na njih i učila ih primjerenom ponašanju za stolom.

Ključne riječi

Komentara 22

DO
doktorica
08:18 02.08.2010.

snobovi

OB
-obrisani-
08:19 02.08.2010.

Vidi se da voli Hrvatsku kada se iz SAD odlučio vratiti živjeti u svoj balkanski zavičaj..

OB
-obrisani-
06:36 03.08.2010.

.. morali smo znati.......hvala..V.L......sad mi je lakse...!!! . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije