Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PČELICA MAJA

Majka šokirana nakon što je u popularnom crtiću ugledala penis

Pčelica Maja
Foto: Promo
1/3
20.09.2017.
u 17:39

- Znam da nisam poludjela, te znam da ovakve stvari ne bi trebale biti u dječjim emisijama. Zgadilo mi se sve, jer ne želim da moja djeca to gledaju - rekla je Chey.

Pčelica Maja jedan je od najpopularnijih crtanih likova širom svijeta. Nevini crtić za jednu je majku postao prava noćna mora, nakon što je u jednoj od epizoda Pčelice Maje ugledala penis!. Kako piše Daily Star, stanovita Chey Robinson na Facebooku je objavila kako je u epizodi znakovitog naziva "Kralj Willy" ugledala veliki penis na stijeni u pozadini.

Foto: Promo

- Znam da nisam poludjela, te znam da ovakve stvari ne bi trebale biti u dječjim emisijama. Zgadilo mi se sve, jer ne želim da moja djeca to gledaju - rekla je Chey.

Inače, ova je epizoda objavljena prije pet godina, a nakon što je ova priča izašla u javnost, Netflix ju je povukao sa svog servera. No, dostupna je na YouTubeu:

Dok su na Facebooku mnogi odobravali Cheyin komentar, bilo je i onih kojima to nije sporno.

- Ti si ozbiljna? Moja djeca ne bi toliko obraćala pažnju na ono što je u pozadini. A i da primijete, ne bi znali što je to - napisala je jedna korisnica Facebooka.

Ključne riječi

Komentara 38

TR
trolokva
17:54 20.09.2017.

ovakve stvari podsvjesno djeluju na.djeciji mozak,ovo je izuzetno opasno.

Avatar Eddie
Eddie
19:45 20.09.2017.

Taj crtić kao da je plod ljevičarske kurikularne reforme...

LO
Lonja
18:47 20.09.2017.

To Disney već odavno radi, ima na youtube-u, dječji mozak to nesvjesno pohranjuje, smradovi i bolesnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije