Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silno to želi

Maja Šuput želi na Eurosong: 'Gorjet će i krava i štala kad ja odem'

Foto: CMC
1/5
04.05.2018.
u 09:51

Kad otpjevam Eurosong, onda mogu završiti karijeru, mogu roditi, poručila je Maja gostujući u showu Dalibora Petka na CMC televiziji.

Ti to ne razumiješ. Gorjet će i krava i štala kad ja odem na Eurosong, izjavila je Maja Šuput gostujući ovog tjedna u emisiji Dalibor Petko Show na CMC televiziji.

Tema eurovizijskog nastupa otvorila se kad se u studiju pojavio koreograf Igor Barberić, koji je zadužen za nastup Franke Batelić u Portugalu. Maja je željela doznati sve detalje, a onda nastavila sa svojim željom:

– Ti znaš da bih ja prodala i stan za taj nastup. Ja bih se spustila s boga oca, ja bih avion uvela. To mi je želja. Kad otpjevam Eurosong, onda mogu završit' karijeru, mogu roditi. Daj se sad dogovori da idem ja sljedeće godine dok sam još fit – rekla je Maja Igoru. Iako su je Barberić i Petko nagovarali da se prijavi za San Marino koji svake godine ima problem s odabirom kandidata, Maja je viknula: – Ne, ja želim za Hrvatsku!.

Nastavila je objašnjavati zašto je ona idealna kandidatkinja. – Ja sam kao malo gay ikona tu u Hrvatskoj. Ne baš tim riječima, ali vole me. Vidim to po koncertima i to je jako dobro za taj festival. A žene me obožavaju. Vole me i babe, vole me i djeca, nemam problem s ljudima. Aj' pošaljite me – smijala se Maja.

Igor Barberić rekao je da su se kod Frankinog ovogodišnjeg nastupa najviše bazirali na "dodire s mikrofonom".
– Nemam straha kako će to izvesti, nemam tremu zbog toga, bit će super – izjavio je Igor. Emisiju s Majom Šuput u kojoj govori i o budućem vjenčanju, ali i o iskustvima s bivšim ljubavima, gledajte ove nedjelje u 15 sati na CMC-u.

Komentara 14

DU
Deleted user
10:02 04.05.2018.

kopija lepe brene......

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:09 04.05.2018.

Hm, curici su očito, pijesak dalekih destinacija i rafaela, pomiješani sa stalnim gažama u svakakvim pajzlima po svadbama, ostavili neizbrisive mentalne ožiljke.

DU
Deleted user
10:46 04.05.2018.

Maja je vrijedna cura sa probitačnim PR- om , ne bih se čudio da i realizira ovu želju. Međutim , Majo, i ovo što si postigla svojim skromnim glasovnim mogučnostima i infantilnim pjesmicama je jako puno i budi zadovoljna te se primi rađanja o d m a h

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije