Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buduća mama

Šuput objavila sliku s ultrazvuka i prvi put pokazala bebu: 'Idemo u novi život'

Foto: privatni album
1/12
01.01.2021.
u 10:54

- Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav - poručila je Maja na svom Instagramu uz prvu fotografiju bebe.

U moru novogodišnjih čestitki naših domaćih zvijezda jedna se ipak posebno istaknula. Riječ je o čestitci buduće majke Maje Šuput koja je svojim pratiteljima novu godinu poželjela uz prvu fotografiju svoje bebe. Maja je na Instagramu objavila fotografiju s ultrazvuka i uz nju napisala prigodnu čestitku.

- Jel gotova 2020??? Jel stvarno prošla??? Smijem maknut ruku i reći dobro nam došla NOVA 2021??????
Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete ZDRAVI i da imate MIRNO TLO. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav - poručila je Maja na svom Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

U komentarima su se odmah zaredale čestitke pratitelja. Inače, Maja sa suprugom Nenadom Tatarinovom očekuje dječaka, a nedavno je u intervjuu za Večernji list otkrila kako trudnoću podnosi odlično.

- Trudnoća napreduje fenomenalno, samo da tako ostane. Nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno. Sva moja garderoba je XS, a sad se baš lijepo vidi trbuščić, ušli smo u peti mjesec i sad ili po novu garderobu ili ću nabaviti još šire haljine, s obzirom na to da u hlače više ne stanem. Ako beba bude ovako dobra do kraja, onda će možda biti takva i kad se rodi, na Nenada, jer sigurna sam da je on bio mirnije dijete nego ja. Ja sam stvarno bila, tako mi bar kažu, baš pravi mali vrag. Vragolasti Denis u ženskom obliku. - rekla nam je nedavno Maja.
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Zzzz
Zzzz
12:03 01.01.2021.

Apsolutno nikoga ne zanima ova plastificirana pjevačica bez stasa i glasa, sve što je postigla u životu je pjevanje po svadbama.

BL
bluescreen
12:06 01.01.2021.

Puca od plastike

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:36 01.01.2021.

I dite pokrilo oči od pustih "fotosešna" 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije