Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u međugorju

Maja Šuput objavila fotografiju s Matom Bulićem: 'Dvije lude'

Čakovec: Maja Šuput održala je koncert u sklopu Porcijunkulova
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/8
07.08.2022.
u 14:05

Otkrila je to na svom Instagramu, a tamo je objavila i jednu fotografiju koja je mnoge razveselila. naime, Šuput je pozirala s pjevačem Matom Bulićem koji jpj je pravio društvo u backstageu.

Pjevačica Maja Šuput (42) sinoć je nastupala u Međugodrju. Otkrila je to na svom Instagramu, a tamo je objavila i jednu fotografiju koja je mnoge razveselila. naime, Šuput je pozirala s pjevačem Matom Bulićem (65) koji jpj je pravio društvo u backstageu. 

"Dvije lude" napisala je pjevačica uz objavu, te podsjetila mnoge na njihov hit suet koji je objavljen 2016. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Inače, glazbenik Mate Bulić krajem 2020. godine zarazio se koronom i dugo se oporavljao u bolnici i vodio je bitku za život, a sada se potpuno oporavio i vratio se glazbi i nastupima. 

Da mu oporavak ide jako dobro i da se Bulić na scenu vratio u punom stilu potvrđuju i nastupi na vjenčanjima. Kako doznajemo, Mate Bulić već je zapjevao u Hercegovini na tri svadbena slavlja. Ovo su prvi Matini ovakvi nastupi nakon duljeg izbivanja sa scene, a uzvanici na vjenčanjima potvrdili su nam kako je Bulić u jednakoj glazbenoj snazi kao i prije bolesti.

- Pjeva kao i prije bolesti, ma i bolje. Svi smo ostali u šoku - pozitivnom kada smo ga vidjeli na pozornici. Za pet minuta podigao je cijelu dvoranu na noge. Svi su pjevali uglas s našim Kraljem dijaspore - kazao nam je jedan od gostiju svadbe u Hercegovini na kojoj je Mate zapjevao protekloga vikenda. Ozračje je bilo odlično, uživali smo i svi uglas pjevali Matine poznate pjesme i hitove. Donosimo vam fotografije s vjenčanja održanih prošlog vikenda, koje potvrđuju kako je Mate Bulić još jednom potvrdio kako se dobro osjeća i spreman je za nove glazbene izazove. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije