Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila detalje

Indira Levak objavila sliku sa suprugom Miroslavom i otkrila: 'Oboje smo ranjeni'

Foto: Instagram
1/7
06.08.2022.
u 19:30

Naime, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj njen suprug vozi i ima imobilizacijsku ortozu oko ruke. Fotku je lajkalo gotovo 2000 ljudi, a u komentarima su bračnom paru mnogi poželjeli brz oporavak.

Pjevačica Indira Levak jučer je održala koncert u Slavonskom Kobašu, a prije se pratiteljima javila s puta i otkrila da i ona i njen suprug Miroslav trpe bolove. Naime, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj njen suprug vozi i ima imobilizacijsku ortozu oko ruke. 

"Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine. Oboje ranjeni, on peta operacija ruke, a ja već mjesec dana živim s boli u leđima..ranjeni.. al’ srce veliko k’o kuća , pa idem večeras rasturiti partijanu u Slavonskom Kobašu" napisala je pjevačica jučer na Instagramu.

 

Fotku je lajkalo gotovo 2000 ljudi, a u komentarima su bračnom paru mnogi poželjeli brz oporavak. 
Inače, Indira i Miroslav nedavno su proslavili osmu godišnjicu braka, a ona nam je otkrila kako je živjeti s nekoliko kućnih ljubimaca. 

- Proslavili smo osam godina poštovanja, kompromisa i puno smijeha. Kada imate svakodnevno razlog za smijeh s voljenom osobom, tada znate da je sve u redu, a naše životinjice daju nam bezbroj ekstra razloga za dobro raspoloženje. Blue je nova šefica u kući i mačke su je prihvatile, ali je odgajaju. Ipak je ona došla zadnja i red se mora znati, kao i svugdje. Baš uživamo u našem domu - otkrila nam je Indira. 

Otkrila je i kakav je Miro kao trener. 

- Nije strog. Miro mi je složio program koji odgovara mojim aktivnostima i tempu života, ali nekada se malo naljuti kad ja nađem najkreativnije izgovore zašto ne mogu na trening. Tu sam stručnjakinja - priznala je. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar istovari
istovari
19:42 06.08.2022.

Ko su ovi?

LI
liliZG
15:17 07.08.2022.

da manje skače na štiklama od 10cm i išijas bi joj brže prošao

IV
Ivicazgb
06:09 07.08.2022.

Ovaj lik od Indire zgleda fakat ko derčićpe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije