Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Maja Posavec u ulozi Tony Braxton ostavila žiri bez teksta i odnijela pobjedu

TLZP
Foto: Nova TV
1/7
01.11.2015.
u 23:00

Sandra: „Sve vrijeme sam bila naježena! Ovo ti je najbolji nastup!“

Maja Posavec, bez sumnje savršeno je skinula glas pjevačice Toni Braxton i s pjesmom "Unbreak My Heart" prvi put pobijedila u showu "Tvoje lice zvuči poznato". –Sve vrijeme sam bila naježena. Jako umjetnički, jako emotivno, jedna kombinirana tehnika pjevanja, prekrasno intonirano, wow! Ovo ti je najbolji nastup – poručila joj je Sandra, a ostatak žirija se složio s njom. Đuro je kazao kako je upravo njezin nastup bio pravo olakšanje nakon svih "lažnih žena" te dodao: – S minimalnim sredstvima napraviti takvo raspoloženje, čestitke! Beskrajno sam uživao!

Svojom prvom pobjedom Maja je u ime Nove TV donirala iznos od 10 tisuća kuna udruzi Slatki život iz Dubrovnika.

Maja Šuput je definitivno imala jedan od upečatljivijih nastupa. Kao Donna Summer otpjevala je pjesmu "Hot Stuff", a od žirija je dobila same pohvale. – Drago mi je što tebe napokon vidimo u zgodnom izdanju, a ne kao ružnog frajera. Svaka čast, fantastično! – poručio joj je Tomo, a Sandra i Giuliano su se složili kako je po glasu ne bi prepoznali.

Iako je do sada uglavnom zauzimao posljednja mjesta na ljestvici, transformacija u Boney M. s pjesmom "Ma Baker"  za Dušana Bućana pokazala se kao pun pogodak. Đuro mu je  čestitao na plesu i zabavi, Tomu mu je rekao kako mu je super legla uloga Nijemca i da je  rođen za to, a zadovoljna je bila i Sandra: – Jako sam zadovoljna, puno bolje ti leže uloge  mafijaša nego žena. Večeras si me zaista zadivio i ovo ti je najbolji nastup!

Sjajan nastup imala je i Renata Sabljak kao Prince s pjesmom "Kiss". Tomo je komentirao  kako mu se najviše svidjelo to što je fizički doista nalikovala na izvođača. – Koreografski si  sjajan, stvarno mali muškarac kakav je i on. Tvoje intonacije i kristalan glas neću niti hvaliti, tu  nisam ni sumnjala. Bravo! – kazala joj je Sandra.

Ivana Marić slovi za izvođačicu kojoj, prema riječima žirija, savršeno leže muški likovi. – Meni  si bila odlična, počevši od te grimase. Dobra si bila! – komentirao je Giuliano njezinu  transformaciju u Duška Lokina s pjesmom "Dobro jutro, Dalmacijo", a Đuro je najviše bio  impresioniran njezinom energijom: – Krasno je vidjeti kako se ti uvijek zabavljaš kad pjevaš, a i  publika isto.

Nastup Luke Bulića ovoga puta nije zadivio žiri. – Hoćeš da budem iskren ili da ostanemo  prijatelji? – upitao ga je Đuro nakon što je otpjevao pjesmu "Well, Well, Well" kao Duffy. Žiri se  ipak složio kako je pjevačica sama po sebi iritantna i kako Luka nije kriv. – Duffy je u ovom  spotu mlitava i ne da joj se ništa, a ti si to odlično napravio – zaključio je Giuliano.

Za razliku od Luke,  žiri je bio jako zadovoljan nastupom Ivana Šarića. Đuro je komentirao  kako ga je ponovno oduševio svojim glasovnim sposobnostima, ovoga puta kao Ella s  pjesmom "Iza ponoći", a s obzirom na kostim koji je Ivan imao, Tomo je zaključio: – Snima se  nastavak "Conana barbarina" u kojem bi i ti mogao sudjelovati. Impresioniran sam pjevanjem.

– Mazna, romantična, ženskasti glas. Jako ti dobro ove plave ženskice mazne leže – bile su  riječi kojima je Sandra opisala nastup Saše Lozara kao Leann Rimes s popularnom pjesmom  "Can't Fight The Moonlight". – Ti imaš taj falset koji može svašta učiniti – pohvalio ga je  Giuliano, a Đuro mu je iskazao svoje suosjećanje zbog kostima: – Ja sam sve vrijeme tako  suosjećao s tobom, ali ne zbog tvoje interpretacije, nego zbog tih uskih hlača. Jako lijepo si  intonirao, ali takva je pjesma.

>> Prepoznajete li je? Njezin nastup zapalit će publiku i gledatelje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije