Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dala naslutiti i spol bebe

Lucija Lugomer progovorila o trudnoći: 'Uživam u svakom trenutku i ne želim se ni na što požaliti'

Foto: Instagram screenshot
1/15
10.08.2023.
u 19:15

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer trenutno uživa u drugoj trudnoći, a obožavateljima je otkrila kako to da o njoj puno ne govori. Uz objavu je dodala i plave emotikone čime je dala naslutiti da očekuje dječaka.

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer (30) trenutno je trudna sa svojim drugim djetetom. Ove lijepe vijesti otkrila je u svibnju na svom Instagram profilu, a o trudnoći je već progovorila u jednom intervjuu.

- Duže vrijeme sam pokušavala zatrudnjeti pa smo već bili malo nestrpljivi, ali evo - ostvarile su se naše želje i najveća sreća je što možemo sinu Leonu podariti brata ili seku - otkrila je Lugomer u razgovoru nakon što je otkrila ove vijesti, a dodala je i kako je za trudnoću znala mjesec dana prije nego je podijelila s javnosti.

VEZANI ČLANCI

-  Prije mjesec dana saznali smo za moju trudnoću. Suprugu nisam niti rekla da ću napraviti test. Stajala sam u kupaoni, nazvala ga i rekla mu da sam trudna. Nije mogao vjerovati od sreće. Trčala sam po stanu tražeći najbolje svijetlo kako bih dobro vidjela taj plus... Uvjeravala sam sebe da nisam luda. Poslala sam Danijelu fotografiju testa, ali i požurila otići u polikliniku da mi izvade betu i vidimo jesam li zaista trudna - opisala je svoju nevjericu tada, a sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila neke detalje svoje trudnoće te otkrila da se nalazi u 22. tjednu.

- Žgaravice su nam povremene, nema mučnina, tlak s vremena na vrijeme solidno nizak, mama nije dobila ništa kilograma i ustvari je sve isto kako je bilo i s bracom Leonom. Uz neke prepreke po putu sve smo ih riješili uz pomoć najboljeg tima ljudi oko mene na čemu sam neizmjerno zahvalna - napisala je te dodala emotikon srca u plavoj boji čime daje naslutiti da očekuje još jednoj dječaka.

- Čekali smo ovog miša godinu i pol dana i ne mogu/ne želim/ne smijem se na ništa požaliti. Ne dijelim puno oko ove trudnoće, ali to je samo zato što uživam u trenutku. Toliko smo željeli ovo i ostvarilo se. Čekanje je bilo dugo spram Leona stoga sam si definitivno na prvome mjestu. Mnogi kažu da sjajim, a to je zato što imam i osjećam svaki razlog za to!!! - napisala je Lugomer u dužoj objavi pored fotografije na kojoj je pozirala nasmijan, a u prvi plan istaknula trudnički trbuh.

Inače, Lucija i njezin suprug, poduzetnik Danijel Grlić u braku su od 2018. godine, a  zaručili su se 2017. godine na dubrovačkom Stradunu, nakon dvije godine veze. Vjenčali su se u lipnju 2018. godine u crkvi sv. Blaža u Zagrebu, gdje je mladenka stigla u raskošnoj vjenčanici skrojenoj od 30 metara ruskog bijelog satena koju je izradila Ivana Bilić, vlasnica hrvatskog brenda Royal Bride. Par već ima sina Leona. 

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AV
avangero
20:08 10.08.2023.

Dobro i kaj je tu sad važno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije