Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE LI JE SE?

Lijepa voditeljica nestala je s televizije, sinoć se pojavila u Zagrebu u društvu jednog od najpoželjnijih neženja

Zagreb: Brojne osobe iz javnog života popratile su dodijelu nagrada Business awards 2022 .
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
18.11.2022.
u 17:26

Ivana Šundov je sinoć snimljena na modnoj reviji brenda Duchess koja se održala u hotelu Westin u sklopu dodjela nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022.

Ivana Šundov nekad je bila voditeljica koju smo često gledali na televiziji u emisijama poput "In magazina" a onda je nestala iz javnosti. 

Ivana je sinoć snimljena na modnoj reviji brenda Duchess koja se održala u hotelu Westin u sklopu dodjela nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022.

Svojedobno je Ivana otkrila da svoju savršenu liniju duguje redovitim treninzima i zdravoj prehrani, a od nje je ljepotu naslijedila kći Zara koja se otisnula u manekenske vode i ukrala pozornost na jednoj modnoj reviji ovog ljeta.

Šundov se na modnoj reviji brenda Duchess Snježane Schillinger družila s arhitektom Antom Vrbanom, kojeg često svrstavaju među najpoželjnije domaće neženje. 

17.11.2022., Zagreb - Dodijela nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022 u hotelu Westin. Ante Vrban. Ivana Sundov, Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, na gala večeri brenda Duchess okupila su se brojna poznata lice među kojima smo nakon dugo vremena vidjeli i Jakova Kitarovića koji je na ovaj događaj stigao bez supruge, bivše predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Kao podrška svojoj prijateljici Snježani Schillinger, koja dizajn svog brenda osmišljava u suradnji s dizajnerom Antun Tin Brišar, došle su i njezine prijateljice i ambasadorice brenda Ecija Ivušić, Nives Celzijus, Borna Kotromanić, Nikolina Pišek, Antea Kodžoman i brojne druge poznate osobe. - Sretni smo i ponosni da je naš trud prepoznat od strane talijanske ambasade kao i činjenica da od početka rada branda surađujemo s talijanskim proizvođačima tkanina čije materijale kupujemo u tekstilnim središtima Firence i pokrajine Venetto, a proizvodimo sve u hrvatskim šivaonama i tvornicama - poručili su iz modnog brenda Duchess. 

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

Ključne riječi

Komentara 12

PR
Propitivač
18:53 18.11.2022.

Nikad čuo za nju

EX
Exar89
19:08 18.11.2022.

Ovo se zove članak?

DU
Deleted user
18:34 18.11.2022.

pih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije