Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zlatna' Lille

Lidija Bačić nadmašila samu sebe u oskudnom modnom odabiru, a iznenadila i jednim dodatkom

Lidija Bačić
Foto: Happy fm
1/19
11.06.2023.
u 14:35

Lidija je u subotu na festivalsku scenu izašla u grudnjaku i kratkim hlačicama, a kao dodatak od glave do pete bila je premazana zlatnom bojom. Splićanka je u ovoj kombinaciji izvela je pjesmu ‘Adrenalina‘, a energičnim nastupom podigla je sve na noge.

Sinoć je u Vodicama održan jubilarni 15. CMC festival, a na njemu je nastupila i glazbenica Lidija Bačić Lille. Bačić je sve prisutne iznenadila svojom modnom kombinacijom, a nosila je izrazito kratku opravicu koja je jedva skrivala njezine atribute.

Pjevačica, koju smo navikli gledati u mikro mini suknjama, pripijenim kombinezonima ili doista ‘vrućim‘ kratkim hlačicama, u subotu je na festivalsku scenu izašla u grudnjaku i kratkim hlačicama, a kao dodatak od glave do pete bila je premazana zlatnom bojom. Splićanka je u ovoj kombinaciji izvela je pjesmu ‘Adrenalina‘, a energičnim nastupom podigla je sve na noge.

11.06.2023., Vodice - Finalna vecer CMC festivala. Lidija Bacic Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic /PIXSELL

Lidija je prije ovog nastupa zapjevala još jednu pjesmu, a tada je bila u prozirnom topu i crnim hlačicama, a u ovoj kombinaciji izvela je pjesmu 'Ratata'. S njom je tada nastupila i slovenska pjevačica Buryana. Nakon njihovog dueta voditelj festivala Dalibor Petko na binu je izašao s vatrogasnim šmrkom kako bi ohladio atmosferu.

11.06.2023., Vodice - Finalna vecer CMC festivala. Lidija Bacic Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic /PIXSELL

Inače, Lidija je prije nastupa otkrila kakve planove ima te na čemu radi.

- Ja uglavnom više ne idem na festivale osim na CMC festival, jer mi ne to neka tradicija, skupi se puno kolega pa se družimo. Ove godine imam i veliki koncert na rivi u Vodicama iza festivala, malo ću razmrdati publiku, neka se pjeva i pleše - otkrila je Lidija u intervju za Dnevni avaz.

Ispričala je kako će ljeto uglavnom provesti u Hrvatskoj, ali priuštit će si i odlazaka na jednu egzotičnu destinaciju kako bi se odmorila, ali i kako bi snimila spot. Ispričala je i da završava novi album "Savršeni kaos" i čeka je puno koncerata od Splita do Ljubljane. Lile je odgovorila i na novinarsko pitanje kakav je muškarac može osvojiti i je li slobodna.

VEZANI ČLANCI:

- Može me osvojiti muškarac koji ima stav, koji zna što hoće, duhovit i pametan... Ali stav je najvažniji, to čime muškarac zrači. A sad da li sam slobodna...Recimo to ovako, kad se pojavi onaj pravi, sigurno ću ga javno pokazati i svi će znati tko je taj posebni.
Osvrnula se i na svoje godine i činjenicu da će za tri godine napuniti 40 godina.  - Pa ne bi rekla da je 37 puno i da se trebam bojati godina. Sad sam najzrelija kao jabuka... Iskusnija, seksepilnija, pametnija, dobila sam i dodatnu rašpu u glasu... Ne bojim se godina, osjećam se savršeno i tijelom i umom - rekla je pjevačica.  Otkrila je kako fit liniju održava plivanjem, a super vježba joj je i penjanje na Marjan

- Puno plivam, ali stvarno puno. Taj osjećaj vode na tijelu mi nikad ne može dosaditi. Penjem se na Marijan iznad Splita, tamo ima samo do gore oko 900 stepenica, to je super vježba - otkriva Lile. Dodala je kako u budućnosti želi postati majka.

VIDEO Urban grlio obožavatelje, a onda je netko u publici na kratko ostao bez mobitela

 

Komentara 3

T2
Tomo_20
20:17 11.06.2023.

Nesto si se ugojila lile sta bilo??

Avatar grbadeva
grbadeva
19:21 11.06.2023.

Htjeli priznati, ili ne, ali dobra je ko dobar dan.

Avatar southman
southman
17:37 11.06.2023.

Ajde Lille ili se skini skroz ili se obuci kako priliči. Ovo sme vec vidjeli 1000 puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije