Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo vruće!

Lana Jurčević skinula se do kraja pjevušeći 'Gola, gola'

lana jurčević
Foto: Youtube (screenshot)
1/8
16.06.2014.
u 13:07

Lana Jurčević upravo je objavila videospot za svoj novi singl "Majica"

– Da me piješ i da s tobom kupam se gola, gola – pjeva Lana Jurčević gola u svom novom spotu za pjesmu "Majica". Lijepa pjevačica novom je pjesmom odlučila podignuti prašinu, odbacivši pokraj bazena gotovo sve krpice za snimanje.

Uz nabildanog "čistača bazena", Lana je pokazala svoje vitko tijelo u seksi pozama koje će malo koga ostaviti ravnodušnim.   

Novi singl 29-godišnja Lana objavila je upravo uoči početka ljeta, a hoće li postati ljetni hit, uskoro ćemo vidjeti. S obzirom na videoizdanje, pogleda mu sigurno neće nedostajati.

>>Seksi Lana Jurčević skinula se i otkrila sjajno tijelo

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:53 16.06.2014.

Naravno, sve ce ostaviti ravnodusnima, jer je cura nikakva. A onda, zna se, severinin recept: pornic I placanje novinarima da svaki dan bilo sto pisu o tebi. Pa mozda I upali.

SE
sestrićna
15:40 16.06.2014.

skužila i ona da bez mrdanja nema love..osim ako nije prava umjetnica..a ona to nikad neće biti...

Avatar JOHNI
JOHNI
15:07 16.06.2014.

... i još što sam primjetio u tim spotovima i sl. (ne znam tko ih režira do kraja..., ideja) muškarci u spotovima izgledaju (odjeća, mašnica , marama oko vrata isl ) mi više kao homoseksualnog opredjeljenja ...., dok pjevaćice pjevajuju o muško ženskim odnosima ...., APSURDNO a ne maćo ili što se htjelo pokazati u spotu ...., nelogično, ono što ne ide jedno s drugime (IZGLED MUŠKARCA HOMO I ŽENE HETERO !?) .... ili možda nas sve oni prave budalama pa tko nasjedne nasjedne ..... !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije