Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'A što ak ja...'

Koncertom u Tvornici Detour oduševio obožavatelje

detour
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/10
07.11.2014.
u 23:36

Njihov novi album ''A što ak' ja...'' dostupan je od danas u digitalnoj prodaji!

Grupa Detour održala je večeras koncert u prepunoj zagrebačkoj Tvornici kulture. Koncert koji je trajao više od dva sata zadovoljio je sve njihove fanove, a oduševljenje je kulminiralo na bisu kada su odsvirali svoja dva hita sa novog albuma: Snijeg i Daleko.

U publici su viđeni mnogi njihovi kolege koji su ih došli podržati na njihovom najvećem dosadašnjem koncertu poput Aljoše Šerića i Antonije (Pavel) te Petra Beluhana (Mayales)

Njihov novi album ''A što ak' ja...'' dostupan je od danas u digitalnoj prodaji! Potražite ga na Amazonu, iTunesu, discogsu, a možete ga preslušati i na Deezeru. Od ponedjeljka, 10. studenog, album će biti dostupan u svim boljim music-shopovima.

Kako je protekao koncert provjerite u fotogaleriji.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

>>Došao je i taj dan – veliki dan za Detour!

>> Detour uoči velikog koncerta: Imamo slobodu da radimo što želimo

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar best vocal
best vocal
09:41 08.11.2014.

Gospodin na gitari, dali je moguće da skineš tu kapu bar na pola sata, da ti glava dobije malo zraka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije