Naslovnica Showbiz Zvijezde

Javna tučnjava reperica: 'Ne spominji moje dijete'

Na partyju tjedna mode u New Yorku ovoga petka Cardi je prišla Nicki kako bi se obračunale zbog navodnih laži koje je Nicki širila.
10. rujna 2018. u 11:50 2 komentara 1848 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon nekoliko mjeseci podbadanja u intervjuima i na društvenim mrežama svađa između Cardi B i Nicki Minaj, trenutačno najpoznatijim repericama, završila je javnom tučnjavom.

Nicki Minaj NICKI MINAJ Poznatoj reperici ispale grudi usred nastupa

Na partyju tjedna mode u New Yorku ovoga petka Cardi je prišla Nicki kako bi se obračunale o navodnim lažima koje je Nicki širila.
Prije no što je stigla baciti cipelu na Nicki, zaštitar ju je udario laktom u glavu, pa je tako Nicki prošla bez ozljeda, dok su Cardi ispratili s vidljivom kvrgom na licu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wanted to clarify all the DMs & fake news I am getting regarding my Insta story from last night: 1. Yes that was me next to that @iamcardib @nickiminaj fight, and no I don't know how I ended up there at the same time 2. I NEVER gave a statement to the press who hit whom and I would never do that - it's none of my business. 3. Be assured that Nicki and Cardi never got as close to each other as they would have even been able to physically hit each other. I am sharing this video (my footage) so you can see the truth 4. Deleting this once the craziness is over . . . . #CardivsNicki #CardiB #Harpersbazaar #BazaarIcons #CardiNickiFight #NickiCardiFight #Kulture #Nickifight #cardifight #nickivscardi #nicki_minaj #nickyminaj #cardibvideos #cardibaby #cardib #nickicardi #cardibnickiminajfight

A post shared by Daniel Jonas (@danieljonasny) on

U videu koji je korisnik @danieljonasny objavio na Instagramu jasno se vidi kako Cardi B navaljuje na grupu ljudi za koju se pretpostavlja da su Nickina pratnja.

Mac Miller Imao 26 godina Preminuo američki reper Mac Miller, bivši dečko Ariane Grande

 

 

Pjevačica megahita "Bodak Yellow" nakon toga odlazi vidno uzrujana, a može se čuti kako viče: "Pokušaj samo još nešto reći o mojoj kćeri."

bijes Brutalna svađa repera: 'Eminem je toliko star da više ne može ustati'

Nicki trenutačno još nije javno reagirala na situaciju, ali na Instagramu je kriptički objavila mogućnost odgovora na Twitteru

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PERIOD.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

 

Cardi je odlučila svoju stranu priče objaviti na Instagramu, gdje je napisala kako konstantno trpi Nickine spačke, no napokon je odreagirala kada je Nicki komentirala njezinu (ne)sposobnost brige o tek rođenom djetetu.

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu