Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvrga na licu

Javna tučnjava reperica: 'Ne spominji moje dijete'

Foto: PA/Pixsell
1/5
10.09.2018.
u 11:50

Na partyju tjedna mode u New Yorku ovoga petka Cardi je prišla Nicki kako bi se obračunale zbog navodnih laži koje je Nicki širila.

Nakon nekoliko mjeseci podbadanja u intervjuima i na društvenim mrežama svađa između Cardi B i Nicki Minaj, trenutačno najpoznatijim repericama, završila je javnom tučnjavom.

Na partyju tjedna mode u New Yorku ovoga petka Cardi je prišla Nicki kako bi se obračunale o navodnim lažima koje je Nicki širila.
Prije no što je stigla baciti cipelu na Nicki, zaštitar ju je udario laktom u glavu, pa je tako Nicki prošla bez ozljeda, dok su Cardi ispratili s vidljivom kvrgom na licu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wanted to clarify all the DMs & fake news I am getting regarding my Insta story from last night: 1. Yes that was me next to that @iamcardib @nickiminaj fight, and no I don't know how I ended up there at the same time 2. I NEVER gave a statement to the press who hit whom and I would never do that - it's none of my business. 3. Be assured that Nicki and Cardi never got as close to each other as they would have even been able to physically hit each other. I am sharing this video (my footage) so you can see the truth 4. Deleting this once the craziness is over . . . . #CardivsNicki #CardiB #Harpersbazaar #BazaarIcons #CardiNickiFight #NickiCardiFight #Kulture #Nickifight #cardifight #nickivscardi #nicki_minaj #nickyminaj #cardibvideos #cardibaby #cardib #nickicardi #cardibnickiminajfight

A post shared by Daniel Jonas (@danieljonasny) on

U videu koji je korisnik @danieljonasny objavio na Instagramu jasno se vidi kako Cardi B navaljuje na grupu ljudi za koju se pretpostavlja da su Nickina pratnja.

 

 

Pjevačica megahita "Bodak Yellow" nakon toga odlazi vidno uzrujana, a može se čuti kako viče: "Pokušaj samo još nešto reći o mojoj kćeri."

Nicki trenutačno još nije javno reagirala na situaciju, ali na Instagramu je kriptički objavila mogućnost odgovora na Twitteru

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PERIOD.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

 

Cardi je odlučila svoju stranu priče objaviti na Instagramu, gdje je napisala kako konstantno trpi Nickine spačke, no napokon je odreagirala kada je Nicki komentirala njezinu (ne)sposobnost brige o tek rođenom djetetu.

Ključne riječi

Komentara 2

IN
inbox
22:43 10.09.2018.

kakvi izrodi. na šta liče ove. strašno

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:44 10.09.2018.

manjine u akciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije