Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijes

Brutalna svađa repera: 'Eminem je toliko star da više ne može ustati'

Foto: PA/Pixsell
1/3
04.09.2018.
u 13:27

U pjesmi 'Rap Devil' Machine Gun Kelley(MGK) napada Eminema jer je "nasilnik koji se ponaša kao dijete" i toliko star da "ne može ustati".

Machine Gun Kelly(MGK) odgovorio je na uvrede koje je Eminem odrepao na novome albumu Kamikaze - novim uvredama, nekoliko dana kasnije.

U pjesmi 'Rap Devil' 28-godišnjak napada Eminema jer je "nasilnik koji se ponaša kao dijete" i toliko star da "ne može ustati".

Eminem je u svojoj pjesmi 'Not Alike' MGK-a nazvao "plavom vilom koja nikome ne ulijeva strah u kosti". Naravno jedan od razloga za Eminemov bijes je i sada obrisani tweet MGK-a u kojem kaže da je njegova tada 16-godišnja kćer Hailie "j****** zgodna".

MGK isto tako tvrdi da ga je u ono vrijeme kontaktirao Diddy i tražio da se ispriča zbog tweeta o Hailie.

Eminem u svojoj pjesmi piznaje da zna da će ovakvi izljevi bijesa prema nekome mlađem i manje poznatom ipak više koristiti nego njemu.

Između ostalih, u ovu svađu se uključio i Bizarre(D12) koji kaže da će ovaj ispad zasigurno imati posljedice.

 

 

 

Nakon što Eminemov album 'Kamikaze' iznenadno izašao u petak, popeo se na vrh Apple Music i iTunes ljestvica iako ljudi prigovaraju zbog homofobnih izjava.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije