Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti glumac

Goran Višnjić objavio dramatičnu snimku: Molite se za sve pogođene ovim paklom

Goran Višnjić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Reuters/PIXSELL
1/4
07.12.2017.
u 13:21

Stanovnici Los Angelesa zabrinuti su jer se gradu približio veliki požar, a njihovu zabrinutost dijeli i naš glumac.

Ovu 2017., koja je na izmaku, u Kaliforniji će zasigurno pamtiti po velikim požarima, a upravo jedan takav zahvatio je Los Angeles.

Stanovnici su  zabrinuti, a njihovu zabrinutost dijeli i naš slavni glumac Goran Višnjić, također stanovnik LA-a.
Na Instagramu je podijelio zastrašujući video vatrene stihije i napisao:

 

 

– Ovo je izlaz s autoceste za muzej Getty. Ovo je suludo. Vatra nikada nije bila ovako blizu grada. Molite za sve pogođene ovim paklom.

Video koji je Višnjić podijelio na društvenoj mreži njegove obožavatelje iz Hrvatske podsjetio je na požare koji su ovo ljeto zahvatili našu obalu.

Izgorjele stotine kuća, deseci tisuća evakuiranih

U katastrofalnim požarima u južnoj Kaliforniji izgorjele su stotine kuća, a deseci tisuća ljudi morali su napustiti svoje domove oko Los Angelesa, drugog najvećeg američkog grada. Vatrogasna služba oglasila je prvi puta u povijesti "ljubičastu uzbunu" za Los Angeles, a vlasti su ranije upozorile da će vjetar ostati iznimno jak do petka. 

Divovski požar nazvan "Thomas" izbio je u ponedjeljak u okrugu Ventura, sjeverno od Los Angelesa te se potom probio do samog megapolisa. Američki predsjednik Donald Trump je na Twitter postavio poruku podrške žrtvama požara.

Goran Višnjić
1/29

Komentara 29

DU
Deleted user
14:01 07.12.2017.

jel tako pozivao na molitvu kad je ovo ljeto gorio Jadran.

KV
kvatrić
14:42 07.12.2017.

Moliti ću za Amerikance kao što su i oni molili za nas kad je njihov državni tajnik Warren Christoper dao Srbima dva tjedna da nas riješe, kad su nam nabili embargo na oružje, kad je njihova mornarica blokirala Jadran da mi ne bi dobili oružje, kad su nam prijetili zračnim udarima ako uđemo u Banja Luku, itd. itd. Mogu moliti samo da im se požari što više prošire. Uostalom, neka mole za njih ISIL-ovci koje su stvorili i koje podržavaju.

Avatar mali322
mali322
14:44 07.12.2017.

Samo se ti moli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije