Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JOŠ JEDAN DAN NA POSLU'

Goran Višnjić obožavateljima pokazao kako vozi tenk

General
Foto: Dino Stanin
1/5
04.03.2017.
u 16:21

- Nije konj, ali ima 580 konjskih snaga. Voziti ovako "ludo" vozilo je prilika koja se pruža jednom u životu - rekao je Višnjić

- Još jedan dan na poslu - pohvalio se Goran Višnjić na Instagramu u videu u kojem na Livanjskom polju vozi tenk T-55. Višnjić je tako još jednom svojim pratiteljima pokazao kako se na snimanju filma "General" stigne dobro i zabaviti.

- Nije konj, ali ima 580 konjskih snaga. Voziti ovako "ludo" vozilo je prilika koja se pruža jednom u životu. Hvala našoj posadi koja je sigurno vozila Gogu i mene, te nam na kraju i dozvolili da i mi probamo voziti - kazao je Višnjić, koji je tako otkrio da je tenk vozio i Goran Navojec.

Višnjić se na kraju i zahvalio mještanima Livna na gostoprimstvu, te izrazio žaljenje jer više neće tamo snimati.

>>Obožavatelji Gorana Višnjića u Americi oduševljeni su i jedva čekaju film o Gotovini

>>Ekipa filma 'General' preselila se u okolicu Livna

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:29 05.03.2017.

Vozač tenka sjedi unutra, a Višnjić je na kupoli odakle se tenk sigurno ne vozi.... novinarčiću

LU
Lujo123
09:13 06.03.2017.

Umjesto da se presera*a s tenkom ja bi mu preporučil da odoru HV-a nosi na propisan način kao što ju je nosio gospodin general Gotovina! Opasač se ne nosi preko jaja, već u struku!! To vrijedi i za sve ostale "kauboje" koji glume nas branitelje i sramote nas!!

DU
Deleted user
13:14 05.03.2017.

Znači, platili smo naftu da bi se on bez potrebe vozikao u tenku! Baš cool, kad konji voze ....Višnjiću, a zašto se otperjao u SAD ganjajuću karijeru i vozio tenk u ratu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije