Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavna gošća

Glumica Monica Bellucci 15. prosinca dolazi u Ljubljanu

monica (1)
Foto: Pixsell
1/8
08.12.2010.
u 19:22

Osim po svojoj ljepoti i seksepilu kojim pršti i u 47. godini, glumica je poznata i po znanju više stranih jezika

Ljubljana će uskoro ugostiti jednu od najljepših žena svijeta, glumicu Monicu Bellucci. Slavna Talijanka glavni grad Slovenije posjetit će 15. prosinca gdje će biti počasna gošća na otvorenju modne trgovine Galerija Emporium, piše portal 24ur.

Nije poznato koliko dugo će se Bellucci zadržati u Ljubljani niti hoće li s njom doći njezin suprug, glumac Vincent Cassel s kojim je u braku 11 godina. Par ima dvije kćeri, šestogodišnju Devu i šestomjesečnu Leonie.

Osim po svojoj ljepoti i seksepilu kojim pršti i u 47. godini, glumica je poznata i po znanju više stranih jezika. Tečno govori francuski, talijanski i španjolski, a za potrebe filma "Pasija" naučila je i drevni aramejski jezik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije