Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda serije Glee

Glumica se utopila u jezeru tijekom izleta sa sinom? Za tijelom tragaju dronom i helikopterom

'The LEGO Movie 2: The Second Part' World Premiere - Los Angeles
Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL
1/6
09.07.2020.
u 08:48

33-godišnja glumica Naya Rivera unajmila je brod i krenula sa sinom na jezero odakle se nije vratila

Glumica Naya Rivera, poznata po ulozi u popularnoj seriji Glee, nestala je u srijedu poslijepodne nakon što se s 4-godišnjim sinom Joseyem Hollisom uputila na izlet brodom na jezeru Piru u Kaliforniji.

33-godišnja glumica unajmila je brod i krenula sa sinom na jezero odakle se nije vratila, piše Daily Mail. Uslijedila je potraga te je oko četiri sata poslijepodne po lokalnom vremenu brod pronađen. U njemu je bio 4-godišnji dječak, ali ne i glumica koja se nije vratila na brod nakon što je sa sinom plivala u jezeru.

Naya Rivera Out For Dinner At Craig's Restaurant. Naya Rivera Out For Dinner At Craig's Restaurant. Featuring: Naya Rivera Where: Beverly Hills, California, United States When: 05 Apr 2018 Credit: WENN.com WP#DCM/ZOJ /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: WP#DCM/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Istražitelji vjeruju da se glumica utopila te je odmah krenula potraga za njezinim tijelom koje do sada nije pronađeno. Za glumicom tragaju službe spašavanja, a u potragu su uključili i helikopter s dronom. U kasnim večernjim satima potraga je obustavljena te je nastavljena rano jutros, no do sada glumica nije pronađena. Istražitelji su uvjereni da je Naya vjerojatno mrtva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije