Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokira izgledom

Glumac iz 'Prijatelja' nakon skoro 2 godine viđen u javnosti u lošem stanju

Friends
Foto: Screenshot
1/7
22.06.2019.
u 09:15

'Imam noćnu moru koja se stalno ponavlja - ne šalim se oko toga. Kad spavam, imam noćnu moru da opet radimo 'Prijatelje' i da nikog nije briga', objasnio je glumac, Matthew Perry.

Nakon skoro dvije godine uspješnog izbjegavanja novinara, jedan od najdražih televizijskih likova iz popularne serije "Prijatelji", Matthew Perry, viđen je na ulicama New Yorka.

No, ono što je zabrinjavajuće je stanje u kojem se nalazi ovaj 49-godišnji glumac. Na fotografijama koje su izašle u javnost, Perry ima zaprljanu, široku odjeću, neuredne nokte i izgleda zapušteno. Na licu ima ožiljak i izgleda natečeno, što ne čudi s obzirom na njegove zdravstvene probleme. Prošle je godine glumac završio u bolnici zbog puknuća debelog crijeva, piše Daily mail.

Glumac je također davno priznao da se borio s ovisnošću i depresijom, problemima koji su krenuli još za vrijeme dok je snimao epizode "Prijatelja". U veljači je ponovo zabrinuo sve obožavatelje nakon objave na Twitteru u kojoj je objasnio da je izbačen s terapije, ali brzo je nadodao kako je to bilo samo na jedan dan. Za magazin People 2013. godine priznao je kako se osjeća u vezi cijele zdravstvene situacije.

"Iz vanjske perspektive, činilo se da imam sve. To je zapravo bilo jako usamljeno vrijeme za mene jer sam patio od alkoholizma", priznao je. "To se događalo prije "Prijatelja", ali to je progresivna bolest", rekao je Perry.

Nasuprot lošem izgledu popularnog Chandlera, ženski dio ekipe - Jennifer Aniston, Courtney Cox i Lisa Kudrow, dobro se zabavlja i odlično izgleda. Nedavno su imale manje okupljanje ženskog dijela poznate šestorke, a objavile su i zajedničku fotografiju kojom pokazuju da još uvijek održavaju prijateljstvo koje je započelo na setu serije. Kasnije su glumice Aniston i Cox uhvaćene u druženju na plaži u Mexicu, gdje su pokazale i zavidnu liniju.

Nakon nedavnog gostovanja Jennifer Aniston u showu Ellen DeGeneres, mnogi su se ponadali da bi se moglo dogoditi ponovno okupljanje ekipe iz serije. Priznala je da je ona zainteresirana, a napomenula i da smatra da se niti drugi ne bi bunili na nove epizode. Međutim, u razgovoru za Vanity Fair iz 2017. godine, Perry je rekao da strahuje od pomisli na takvo nešto.

"Imam noćnu moru koja se stalno ponavlja - ne šalim se oko toga. Kad spavam, imam noćnu moru da opet radimo "Prijatelje" i da nikog nije briga", objasnio je Perry. Dodao je da će, ako se njega pita, njegov odgovor biti negativan jer teško je nadmašiti uspjeh koji je serija imala.

Komentara 1

IJ
IJaSamAntinfašist
11:00 22.06.2019.

Hvala ti VL sto si me obavijestio da neki tamo lik nije podrezao nokte i kosu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije