Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Gledatelji ljutiti na Andreju i njezine niske ocjene: 'Ne možeš vjerovati koliko je zlobe u njoj'

Foto: RTL/Screenshot
1/6
03.11.2021.
u 09:10

Da je Andreja jedina kritična, primijetili su i gledatelji kojima prva kandidatkinja ovotjedne večere nije baš sjela

Drugi dan u "Večeri za 5 na selu" u Koprivnici i okolici kandidate je ugostio IT-jevac Damir iz Đurđevca koji je gostima pripremio predjelo naziva "Sjećanja", glavno jelo "Pijani grill" i desert "Čokoladni boom". Današnjom je večerom najviše bila razočarana Andreja, kojoj se nije svidjelo predjelo, prigovorila je i glavnom jelu, a ni desert joj nije bio po volji.

Ostali gosti bili su zadovoljni, Damira su ocijenili s dvije devetke i desetkom, dok je Andreja dala nisku šesticu te je Damir osvojio 34 boda koja mu, nažalost, nisu dovoljna za prelazak u vodstvo koje drži Andreja. 

Da je Andreja jedina kritična, primijetili su i gledatelji kojima prva kandidatkinja ovotjedne večere nije baš sjela. 

"Dobro, nije za 10, ali nije ni za 6... a koliko se čini, svi budu od nje niske ocjene dobili", napisao je jedan gledatelj, a i ostali su se složili.

"Ako su ona tjestenina u obliku kocke i tiramisu koji može napravit dijete od 7 godina vrhunac tvojih kulinarskih vještina, onda ti svaka čast ženo", komentirao je drugi njezinu večeru.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

"Svi budu i daju visoke ocjene, osim ove. Ma nemreš vjerovati koliko zlobe", "Imala sam predosjećaj jučer da će ona biti gunđalo i nisam se prevarila", "Pa ništa ne voli. Pa što se prijavila?" pisali su ostali. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Podsjetimo, domaćin im je za aperitiv ponudio kupinovo vino, što je svima bilo u redu osim Andreji koja nije baš ljubiteljica kupinova vina pa je bila razočarana. Kad su sjeli za stol, domaćin je svima natočio vino, nazdravili su, a potom je iznio predjelo – jeger, sir i vrhnje i rajčice. „To je samo trebalo staviti na tanjur, i to je to – malo me to razočaralo, prejednostavno ipak“, komentirala je Andreja, a kad je probala, bilo joj je i previše slano, dok je Mirku sve bilo fino i super okusa.

Za glavno jelo Damir je poslužio vratinu s roštilja koja je bila marinirana u vinu uz gljive. „Kad sam to vidjela, bila sam u šoku jer nije bilo apsolutno nikakve dekoracije“, rekla je Andreja, a i Marku je također falilo malo boja. Kad su kušali, Andreja je komentirala da joj je meso bilo previše začinjeno, a gljive bljutave, no Marku nije: „Bilo je jako finog okusa, crno vino nije se toliko osjetilo, dalo je mesu sočnost.“ Rea je također bila ugodno iznenađena okusima.

Damir je na kraju poslužio kremu od čokolade s malinama u čaši uz desertno vino, a Andreji je konačno nešto bilo lijepo servirano. „Spoj čokolade i maline meni je bio odličan jer to oboje volim, a i Damir je to dobro kombinirao, lagani desert“, rekao je Marko, a Rei je bio odličan s obzirom na to da je to Damirov prvi desert. Andreja ne voli ni čokoladu pa je pojela samo maline s vrha, no i za to je imala neke zamjerke: „Maline su mi išle malo za zube jer nisu baš bile pripremljene po mom ukusu – najbolji dio bila je malina na vrhu deserta.“

VIDEO>>Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Komentara 3

YA
yaya1515
16:33 03.11.2021.

Ni jednu ekipu ne mogu ni po cemu usporediti s onom finom, veselom ekipom iz Dubrovnika, a i Rijecani su bili pristojni. Medju kontinentalcima tek tu i tamo bljesne netko fin.... Lp, Zagorka

KN
knjiznica
09:51 03.11.2021.

Andrea je čangrizava baba i glasom i stasom, one tajice do koljena ne priliče njezinim godinama. Sve pojedu a onda gunđaju, njoj ama baš ništa ne paše, ni vino, ni desert ni glavno jelo. A njoj je tjestenina bila suha, tiramisu prejednostavno. Ona mi se ne sviđa, Zlobna je. Drugi su svi dobronamjerni.

Avatar Sajko
Sajko
10:02 03.11.2021.

čovjek je za predjelo poslužil sir i vrhnje sa jegerom, glavno jelo vratinu na žaru sa šampinjonima i puding za desert. ocjena je više nego realna sviđalo se to nekome ili ne. nije realno da je njegova supruga dala devetku njemu kao i za prvu večeru, a razlika između te dvije večere je ogromna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije