Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Gangster Žigi pronašao ljubav, Hercegovku koja će mu roditi dijete

Goran Žigo
Foto: RTL
1/4
18.05.2016.
u 09:00

Omiljeni Žigo kaže da mu je važno da je poštena kršćanka te da hoće raditi i osnovati obitelj

Jedna Hercegovka kojoj je za oko zapeo Goran Žigo iz Lučana kod Sinja, koji je obilježio posljednju sezonu emisije “Ljubav je na selu”, uskoro bi mogla trajno promijeniti adresu. Radi se o ženi iz jednog od sela zapadne Hercegovine koja je spremna ostatak života provesti uz ovog veselog farmera. Nakon što nijedna od cura koje su ga posjetile u sklopu spomenute emisije nije imala “ono nešto” što Žigo traži, u pronalasku cure farmer je potražio pomoć Nedjeljka Babića Gangstera koji se već godinama bavi spajanjem parova.

– Našao sam mu curu, seljanku iz Hercegovine. Samo treba otići s njom u Lučane – potvrdio nam je Gangster i dodao da se radi o ženi Žiginih godina. – Hercegovka koju ću uskoro odvesti jednom od najpoznatijih neženja u Hrvatskoj ima 38 godina – kazao nam je Gangster.

Na pitanje što očekuje od Hercegovke, Žigo kratko kaže da mu je najbitnije da je poštena i prava kršćanka te da hoće raditi i osnovati obitelj. Dodaje da budućoj supruzi nudi sve što može poželjeti.

Od ovaca i vina živim, a za svoje potrebe posadim krumpire, luk i češnjak. Onaj pravi, a ne švercan iz Kine – navodi Žigo, koji se svako jutro ustaje u šest sati, a razbuđuje ga čašica rakije – domaće. Ipak, tajnovita Hercegovka nije jedina iz ovog dijela BiH kojoj bi Gangster uskoro mogao riješiti bračni status. – Imam ja puno klijenata iz Hercegovina. Evo, nedavno sam bio kod jednog dečka koji ima veliko stado krava. Sam se brine o njemu. Dečko živi blizu Mostara , odnosno ima kuću i u Širokom Brijegu i Mostaru – kaže nam Gangster. Otkriva i kako će sreću u ljubavi u spomenutoj emisiji potražiti i jedan Gruđanin. 

>> Žigo je atipični brko koji sam peče kruh i radi kobase

>> Goran Žigo sa šest janjaca ušao u Big Brother kuću

Komentara 2

U1
ursus_1212
15:23 18.05.2016.

Želim mu sreću , zaslužio je.

RI
RI813
20:04 18.05.2016.

svaka mu čast dobar je kao čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije