Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upoznale se

Franka Batelić poklonila Beyonce maslinovo ulje i tajice

Franka i Beyonce (1)
Foto: Frank Micelotta, Beyonce official
1/7
18.04.2013.
u 15:00

Mlada pjevačica oduševljena je svjetskom divom. Upoznale su se, a Franka je Beyonce pozvala i ovo ljeto na Jadran.

Polusatni nastup pred gotovo 18 tisuća ljudi vrhunac je Frankine dosadašnje karijere i veliki vjetar u leđa za daljnji rad, usavršavanje i napredak. – Nije mala stvar nastupiti prije najveće svjetske zvijezde danas. Velika je čast znati da te Beyonce odabrala za taj nastup da budeš dio tog ogromnog glazbenog spektakla – rekla je Franka.

Uz svoj bend Franka je u polusatnom nastupu otpjevala šest pjesama: "Možda volim te", "Crna duga", "Pred svima", "On fire" i "Run" te svoju najdražu obradu pjesme "Dancing on my own" švedske pjevačice Robyn. Za svoj nastup godine Franka je odjenula kreaciju hrvatskog dizajnera Zigmana. Za cjelokupni styling bila je zadužena Jasenka Tudor, za frizuru Martin iz Salona Ruža te šminku Kristina Hošnjak.

Franka je imala priliku sastati se s Beyonce, porazgovarati o glazbi, njezinu nastupu prije velike dive i osjećaju koji nosi na nastupu pred prepunom Arenom. – Beyonce je zaista predivna osoba, toliko simpatična, pristupačna i draga. Moram priznati da mi nije bilo svejedno stati uz nju! Kada smo se srele, toliko sam se zbunila da sam je, umjesto da samo pružim ruku i pozdravim, poljubila. Nasmijali smo se i srdačno porazgovarale. Budući da joj Jadransko more znači puno, pozvala sam Beyonce da i ovog ljeta posjeti našu predivnu obalu – rekla je Franka koja je velikoj zvijezdi darovala maslinovo ulje svojih roditelja i trenutačno veliki hit u Hrvatskoj, tajice Zoe leggings, koje su se Beyonce jako svidjele.

Da je Franka odlično odradila svoj nastup, potvrdila je i sama Beyonce u susretu s Frankom, ali i tijekom koncerta. Franki, koja je stajala unutar drugog dijela pozornice, na sredini dvorane, popularna Queen B naklonila se i sa smiješkom uzviknula "Everybody give it up for Franka".  – Ja to nisam čula, iskreno bila sam toliko iznenađena što me pozdravila tijekom svog koncerta! To pokazuje koliko je Beyonce draga i profesionalno velika – zaključila je Franka.

>>Beyoncé rasplesala 18.000 obožavatelja u Areni!

>>Talijani 20 sati putovali da bi vidjeli Beyonce

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije